Parhaat ilmaisvedot 2021

Vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisvetoja uusille ja aktiivisille asiakkailleen muun muassa ensitalletusbonuksen kaupanpäällisinä tai esimerkiksi kampanjatarjouksina suurimpiin urheilutapahtumiin.

Ilmaisvedot toimivat lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla siten, että saat lyödä vetoa ilman, että panosta vähennetään saldostasi. Vedonvälittäjä siis ikään kuin maksaa panoksen puolestasi ja saat pitää mahdolliset nettovoitot, jos vetosi osuu.

Tsekkaa alta uusille pelaajille tarkoitetut parhaat ilmaisvedot!

Kuinka ilmaisvedot toimivat?

Ilmaisvedosta hyvä esimerkki on 10 euron ilmaisveto, jonka pelaat NHL-kohteeseen, jossa on kerroin tasan 2,00. Vetosi osuu, mutta vedonvälittäjä pidättää itsellään maksamansa panoksen osuuden. Ilmaisvedosta saat siis tässä tapauksessa nettovoittona pelitilillesi 10 euroa.

Riskittömissä vedoissa sinulla tulee olla tililläsi panoksen verran katetta, mutta ilmaisvedoissa tämä ei ole tarpeellista. Joissakin tapauksissa ilmaisvedon nettovoitoilla on kierrätysvaatimus, mikä selviää aina ilmaisvedon ehdoista. Voi olla myös, että ilmaisvedolla on esimerkiksi minimikertoimiin liittyviä ehtoja.

Ilmaisvetotarjouksilla on lähes aina jokin aikarajoitus eli ilmaisveto tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Ilmaisvedot ovat käytännössä ilmaista rahaa, joten älä nuku onnesi ohi!

Useimmilla vedonlyöntisivustoilla on käytössä rasti ruutuun-menetelmä riskittömien vetojen ja ilmaisvetojen aktivoimiseksi. Kun olet valinnut vetokohteesi ja ne näkyvät vetokupongilla, tulee sinun vielä rastittaa ”ilmaisveto” –laatikko samaiselta vetokupongilta, jotta ilmaisvetosi aktivoituu.