Parhaat ilmaisvedot 2024

Päivitetty: 01.01.2024

Vedonlyöntisivustot tarjoavat ilmaisvetoja uusille ja aktiivisille asiakkailleen muun muassa ensitalletusbonuksen kaupanpäällisinä tai esimerkiksi kampanjatarjouksina suurimpiin urheilutapahtumiin.

Ilmaisveto toimii lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla siten, että saat lyödä vetoa ilman panoksen vähennystä saldostasi. Vedonvälittäjä siis ikään kuin maksaa panoksen puolestasi ja saat pitää mahdolliset nettovoitot, jos ilmaisvetosi osuu. Kirjaimellisesti pääset lyömään vetoa ilmaiseksi!

Ota alta talteen parhaat ilmaisvedot vedonlyöntiin 2024!

Miten ilmaisveto toimii?

Ilmaisvedosta hyvä esimerkki on 10 euron ilmaisveto, jonka pelaat NHL-kohteeseen, jossa on kerroin tasan 2,00. Vetosi osuu, mutta vedonvälittäjä pidättää itsellään maksamansa panoksen osuuden. Ilmaisvedosta saat siis tässä tapauksessa nettovoittona pelitilillesi 10 euroa.

Riskitön veto vaatii, että tililläsi on panoksen verran katetta, mutta ilmaisvedon suhteen tämä ei ole tarpeen. Joissakin tapauksissa ilmaisvedon nettovoitoilla on kierrätysvaatimus, mikä selviää aina ilmaisvedon ehdoista. Voi olla myös, että ilmaisvedossa on esimerkiksi minimikertoimiin tai kelpaaviin kohteisiin liittyviä ehtoja.

Liittyykö ilmaisvetoon rajoituksia?

Ilmaisvetotarjouksilla on lähes aina jokin aikarajoitus eli ilmaisveto tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Ilmaisvedot ovat käytännössä ilmaista rahaa – älä nuku ilmaisveto-onnesi ohi!

Useimmilla vedonlyöntisivustoilla on käytössä rasti ruutuun -menetelmä riskittömän vedon ja ilmaisvedon aktivointiin. Kun olet valinnut vetokohteesi ja ne näkyvät vetokupongilla, tulee sinun vielä rastittaa “ilmaisveto” –laatikko samaiselta vetokupongilta, jotta ilmaisvetosi aktivoituu.

Ilmaisvedoilla on muutenkin aina sivustokohtaisia käyttörajoituksia ja -ehtoja. Ne kannattaa aina tarkastella suurennuslasin kanssa, mutta tavallisesti ehdot ovat hyvin helppoja ymmärtää. Vedonlyöntisivustojen intresseissä onkin tehdä ilmaisvedon käyttämisestä mahdollisimman helppoa – mikäs sen mukavampaa!

Ilmaisveto ilman talletusta – lyö vetoa ilmaiseksi

Ilmaisvedot ilman talletusta, tuo kuolattu kultainen vedonlyöntibonus antaa ohituskaistan betsaamiseen – voit lyödä vetoa ilmaiseksi! Ilmaisvetoja ilman talletusta on harvemmin jaossa, mutta isompien matsien ja tapahtumien tiimoilta näitäkin näkee. Silloin kannattaa olla kärppänä ja iskeä kiinni.

Uudet pelaajat saattavat saada ilmaisvedon ilman talletusta myös vedonlyönnin tervetuliaisbonuksena. Talletusvapaa ilmaisveto sisältää melkeinpä poikkeuksetta korkeamman kierrätysvaatimuksen, jottei hommat menisi rahanpesuksi. Ilmaisvedot ilman talletusta tosin on yleensä helpompi kierrättää kuin ilmaista pelirahaa nettikasinolle.

Miksi vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja?

Eri vedonlyöntiyhtiöiden parhaat vedonlyöntibonukset; niin riskittömät vedot kuin ilmaisvedotkin ovat oivia sisäänheittotuotteita, joilla tarjota ensipuraisu uusille asiakkaille. Ilmaisvetoja onkin siis useimmiten tarjolla uusille pelaajille, joko talletuksella tai ilman talletusta.

Vedonlyöntisivustoille on pitkällä aikajänteellä järkevää tarjota pelaajalle positiivisen odotusarvon tarjouksia myös imagosyistä. Näin on mahdollista erottua positiivisella tavalla muista toimijoista markkinoilla. Kilpailu vedonlyöntisivustojen välillä on nykyisin käsittämättömän kovaa, joten maineesta on ensiarvoisen tärkeää huolehtia. Tämä sataakin mukavasti pelaajien laariin, kun tarjolla on säännöllisiä ilmaisvetoja ja paljon muuta herkkua!

Ilmaisvetoja on usein uusien pelaajien lisäksi saatavilla myös jo olemassa oleville eli vedonlyöntiyhtiöiden vanhoille asiakkaille, jottei vedonlyönnin aktiivisuustaso nuupahtaisi. Aktiivisia pelaajia palkitaankin usein erikoistarjousten ja -kampanjoiden myötä, jolloin tiskissä saattaa komeilla esimerkiksi 50€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta! Ilmaisvetoja voi olla tarjolla myös osana isoihin urheilutapahtumiin liittyviä kampanjoita.

Ovatko ilmaisvedot pelaajille edullisia tarjouksia?

Ilmaisvedot ovat lähes aina pelaajalle laskennallisesti +EV eli odotusarvoltaan positiivisia. Joskus esimerkiksi talletusbonusten kierrätysehdoissa saattaa olla mukana vaikkapa tuplapakko tai äärimmäistapauksissa minimikerroin 3,0. Tällöin kierrätystä voi olla hankalaa suorittaa menestyksekkäästi loppuun ja paljon jää onnen varaan.

Ilmaisvedot ovat monilla vedonlyöntisivustoilla täysin kierrätysvapaita ja perinteisesti sivusto maksaa puolestasi panoksen osuuden, jolloin vedon osuessa saat tilillesi osuneen betsin nettovoitot. Muitakin toimintalogiikoita markkinoilla tietenkin on ja onkin syytä tutustua aina uuteen sivustoon ja uusiin tarjouksiin kaikessa rauhassa, jotta välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

Miten ilmaisveto kannattaa hyödyntää?

Tavoitteellisen vedonlyönnin yksi ehdottomista kulmakivista on pyrkiä tekemään tuottoa tasaiseen tahtiin, maltilla ja ilman ahneutta. Kaikki tiedämme, minkälainen loppu ahneella on kuuluisan suomalaisen sananlaskun mukaan. Ilmaisvetotarjouksissakin on syytä miettiä, millaista tuottoa ilmaisvedolla haluaa tehdä. Isokertoiminen lappu jää isolla todennäköisyydellä piippuun, mutta toisaalta onni voi joskus potkaista kunnolla.

Jos satut olemaan kasuaali betsari, on isokertoimisella lapulla jättipotin hakeminen varmuudella mielekäs strategia. Jos sen sijaan pyrit saamaan joka kuukausi euroja viivan alle, kannattaa maltti pitää matkassa myös ilmaisvetoja pelatessa ja suosia pienempiä kertoimia. Mitä pienempi kerroin, sitä varmemmin keskimääräisesti voitat. Vedonlyöjien kannattaa miettiä omalle pelikassalle ja riskimaulle sopiva “sweet spot”, jonka mukaan ilmaisvetoja laittaa sisään.

Mistä löydän ilmaisvetotarjouksia?

Uhmapelaajien bonuslistauksesta tämän sivun yläosasta pääset käsiksi markkinoiden parhaisiin tervetulobonus-ilmaisvetotarjouksiin! On hyvin tavallista, että vedonlyöntisivusto toivottaa uuden pelaajan tervetulleeksi talletusbonus-ilmaisvetokombolla, mikä onkin aina maukasta herkkua. Muitakin ilmaisvetojen tarjouslogiikoita on vedonlyöntimarkkinoilla niin paljon, etteivät kahdenkaan käden sormet riitä niitä laskemaan.

Osa vedonlyöntisivustoista tarjoaa uusille pelaajilleen pelkkiä ilmaisvetoja ja joskus voi käydä niinkin hyvä mäihä, että ilmaisvedon eteen ei tarvitse edes tehdä talletusta! Tällaistenkin tarjousten varalta kannattaa pitää tiukasti silmällä tältä sivulta löytyvää listausta vedonlyöntibonuksista. Listaan tulee tasaisin väliajoin muutoksia, joten kannattaa ottaa sivu kirjanmerkkeihin.

Vedonlyöntisivustoilla on tarjolla ilmaisvetoja myös vanhoille asiakkailleen. Näitä on mahdollista saada monellakin eri tavalla. Tyypillisin tapa on tietysti erilaisten kommunikaatiokanavien kautta. Voit esimerkiksi saada sähköpostitse tai tekstiviestinä ilmaisvetotarjouksen.

Toinen hyvin yleinen kanava ilmaisvetotarjouksille on vedonlyöntisivustojen omat tarjoussivut. On olemassa esimerkiksi sivustojen omia ilmaisvetoklubeja, joissa on mahdollista saada uusi ilmaisveto vaikka joka viikko! Näiden ilmaisvetojen eteen tarvitsee usein suorittaa tehtäviä – esimerkiksi lyödä vetoja tietyllä summalla ja minimikertoimella edeltävän viikon aikana.

Miten saan ilmaisvedon käyttööni?

Ilmaisvedot ovat melkein kaikilla vedonlyöntisivustoilla helppokäyttöisiä. Tavallisin tapa aktivoida ilmaisveto on rasti ruutuun-menetelmä eli kun valitset kohteita vetokupongillesi, sinne ilmestyy samalla ruutu, jonka vieressä lukee tyypillisimmin Aktivoi ilmaisveto tai Käytä ilmaisveto.

Mitä sitten, jos ilmaisvetoruutua ei tule vetokupongille laisinkaan? Tähän voi olla monta syytä, mutta useimmiten kyseessä on pieni laitteesi välimuistiin liittyvä töyssy. Ennen asiakaspalveluun yhdistämistä kannattaakin testata, jos uloskirjautuminen tai välimuistin ja evästeiden puhdistaminen auttaisi.

On myös mahdollista, että kampanjan laatijalla on sattunut kämmi, jolloin ilmaisveto puuttuu kaikilta muiltakin käyttäjiltä. Näissä harvinaisissa tapauksissa asiakaspalvelu on ystävä ja todennäköisesti pääset nauttimaan ilmaisvedostasi aivan tuossa tuokiossa!

Ilmaisvetojen käyttöehdot

Kuten talletusbonuksilla ja muillakin bonustyypeillä, ilmaisvedoilla on käytännössä aina joitakin ehtoja, joiden puitteissa ilmaisvedot tulee lunastaa ja käyttää.

Ylipäätään ilmaisvedon saadaksesi voit joutua asettamaan tavallisia vetoja tietyllä summalla ja minimikertoimella. Ehdot voivat olla myös kohdemäärään liittyviä – voi olla esimerkiksi, että ilmaisvedon lunastaaksesi sinun tulee lyödä yhdistelmäveto.

Kun olet onnistuneesti lunastanut ilmaisvetosi, voit alkaa valitsemaan kohteita ilmaisvetoasi varten. Jos käy niin, että peli-ideasi ei jostain syystä täytä ilmaisvedon ehtoja, ilmaisvetosi ei tule vetokupongille näkyviin. Jos näin sattuu niin katsaus kampanjan ehtoihin usein paljastaa, että mistä kiikastaa. Myös aspa auttaa tarpeen vaatiessa!

Mitä ehtoja ilmaisvedoissa sitten usein on?

On tietenkin tavallista, että ilmaisveto liittyy johonkin tiettyyn lajiin tai sarjaan. Isojen urheilutapahtumien yhteydessä on yleistä, että ilmaisveto toimii vain ja ainoastaan yhteen tapahtumaan. Tällaisia tapahtumia ovat vaikkapa Super Bowl, Jääkiekon MM-kisat tai Mestarien liigan loppuottelu.

Ilmaisvedoissa on melkein aina jokin minimikerroin – tavallisesti 1,50 tai 1,80. Singlevedot kelpaavat useimmissa ilmaisvedoissa, mutta joillakin sivustoilla on tuplapakko eli pelkkä yksittäisveto ei käy. Viimeisimpänä, vain ei vähäisimpänä rajoituksena on aikaraja. Ilmaisvetoja ei siis kannata jättää pelitilille roikkumaan päiväkausiksi, sillä aivan kuten maitopurkeillakin, ilmaisvedoilla on viimeinen käyttöpäivä, jota ei sovi ohittaa.

Kaikki ehdot riippuvat tietenkin aina vedonlyöntisivustosta ja kulloisestakin ilmaisvetotarjouksesta, joten kannattaa olla ehtojen suhteen aina valppaana. Pääosin kuitenkin ne ovat asiakkaalle helppoja ymmärtää ja ehdot on artikuloitu kampanjan yhteyteen hyvinkin selkeästi.

Kannattaako ilmaisveto aina lunastaa?

Kuten ylempänä kävi jo ilmi, ilmaisveto on lähes aina pelaajalle positiivisen odotusarvon tarjous, mutta joitakin poikkeuksiakin voi joskus vedonlyöntimaailmassa sattua eteen. Jos ilmaisvedon saamisen eteen on esimerkiksi tehtävä valtava määrä vetoja tai pelattava monen kohteen yhdistelmäveto, voi tarjouksen laskennallinen arvo olla negatiivinen.

Yhdistelmävetovaatimus on pelaajalle sikäli kinkkinen, että vaikka yhdistelmälapulle saisikin muutaman niin sanotun value-kohteen, on yksikin virhearvio vetokupongin kokonaisarvolle potentiaalisesti negatiivinen. Mietitään äärimmäisenä esimerkkinä viiden kohteen yhdistelmävetovaatimusta, jossa kaikkien kohteiden minimikertoimien on oltava 2,0 ja minimipanoksena on 50 euroa. Jos palkinnoksi tällaisen pötkön pelaamisesta saa vain 5 euron ilmaisvedon, ei tässä tarjouksessa ole enää pelaajan kannalta juurikaan järkeä.

Luotettavilla Uhmapelaajien suosittelemilla vedonlyöntisivustoilla moiset sudenkuopat ovat onneksi äärimmäisen harvinaisia ja ilmaisvetotarjoukset ovat pelaajille käytännössä aina arvokkaita. Jos tarjousten laatu mietityttää, voit aina kysäistä neuvoa esimerkiksi Uhmapelaajien Telegramista tai muista sosiaalisen median kanavista!

Ovatko ilmaisveto ja riskitön veto sama asia?

Vaikka ilmaisveto ja riskitön veto liippaavat toisiaan läheltä niin aivan samasta asiasta ei kuitenkaan voi puhua. Asettaaksesi riskittömän vedon, sinulla tulee olla pelitililläsi panoksen verran katetta, jonka vedonlyöntisivusto sitten maksaa sinulle takaisin, jos veto häviää. Ilmaisvetoa varten et katetta kuitenkaan tarvitse, sillä saitti maksaa panoksen puolestasi!

Siinä mielessä ilmaisvedot ja riskittömät vedot ovat samanlaisia, että molemmissa tapauksissa vedonlyöntiyhtiö huolehtii viime kädessä panoksen maksamisesta. Riskittömistä vedoista ja niiden logiikasta pääset lukemaan niin ikään Uhmapelaajien Vedonlyöntibonukset-osiosta!

Ilmaisveto FAQ
Miksi ilmaisveto vedonlyöntiin kannattaa hyödyntää? arrow-icon
Mitkä vetosivustot tarjoavat parhaat ilmaisvedot? arrow-icon
Voinko saada ilmaisvedon ilman talletusta? arrow-icon
Onko vanhoille asiakkaille ilmaisvetotarjouksia? arrow-icon
Mikä on ilmaisvedon ja riskittömän vedon ero? arrow-icon