Parhaat turnaukset ja bonukset nettipokeriin

Täältä pääset pokerin saloihin – ja löydät parhaat pokeriturnaukset!

Tulevat turnaukset

Menneet turnaukset

Pelaa pokeria ilmaiseksi - 500€ turnaus ilman sisäänostoa!

Tarjous päättynyt

Nappaa nyt ilmaislippu 500€ turnaukseen!

Uhmapelaajien pokeriturnaus torstaina - takuupotissa 300€

Tarjous päättynyt

Uhmapelaajien pokeriturnaus pelataan torstaina klo 19.00 alkaen. Mukaan maksaa vaan vaivaisen euron ja takuupotissa on 300€.

Uhmapelaajien pokeriturnaus: 500€ ylimääräistä + tuotteita jaossa!

Tarjous päättynyt

Perjantaina pelataan Uhmapelaajien pokeriturnaus. Pääset turnaukseen mukaan kympillä ja palkinnot ovat todella komeat.

Perjantaipokeri: 2 000€ käteispotti ja ilmainen osallistuminen

Tarjous päättynyt

Tänään perjantaina klo 20.00 pelataan pokeriturnaus, jossa jaetaan 2000€ käteistä. Osallistuminen on ilmaista!

5 000€ pokeriturnaus ilman sisäänostoa!

Tarjous päättynyt

Nordicbetin pokeriturnaus 5 000€ palkintopotilla pelataan tänään klo 21.00.

Nettipokeri

Uhmapelaajien ohjastamana pääset maailman suosituimpiin korttipeleihin lukeutuvan pokerin maailmaan. Pokeria on jo vuosikausia tarjottu eri pelisivustoilla, mistä on sittemmin noussut nettipokeri-termi.

Nykyisellään nettipokerin suosio on taivaissa ja lukuisat eritasoiset turnaukset pyörivät eri sivustoilla yötä päivää eli 24/7. Alla on katsaus aloittelijan tietopakettiin sekä asiaa pokeritarjouksista.

Pokerin ABC

Ennen pokeripelien aloittamista on hyvä tutustua eri käsien arvojärjestykseen. Jos olet jo pelaillut jonkin verran niin kertaus on kuitenkin opintojen äiti!

 • Kuningasvärisuora: A, K, Q, J, 10 – kaikkien korttien oltava samaa maata
 • Värisuora: mikä tahansa suora – kaikkien korttien oltava samaa maata
 • Neloset: neljä samanarvoista korttia – esimerkiksi A, A, A, A eli neljä ässää.
 • Täyskäsi: kolmoset ja pari esimerkiksi Q, Q, Q, J, J
 • Väri: kaikkien korttien oltava samaa maata
 • Suora: viisi peräkkäistä korttia – esimerkiksi 3, 4, 5, 6, 7
 • Kolmoset: kolme samanarvoista korttia – esimerkiksi kolme kasia
 • Kaksi paria: kirjaimellisesti kaksi paria – esimerkiksi 2, 2, 4, 4 ja ylimääräiseksi jäävä 7.
 • Pari: kaksi samanarvoista korttia ja kolme ylimääräistä – esimerkiksi K, K ja ylimääräiset 8, 7, 3
 • Hai: suurin yksittäinen kortti

Jos kaksi pelaajaa saa samanarvoisen käden, korttien suuruus ratkaisee voittajan. Esimerkiksi jos Uhmapelaaja A:lla on suora 5, 6, 7, 8, 9 ja Uhmapelaaja B:llä suora 7, 8, 9, 10, J, on Uhmapelaaja B -jaon voittaja.

Millaisia pokeripelejä voin pelata?

Helppo tapa tutustua pokerin sääntöihin on tavallinen videopokeri, jota käytännössä kaikki pelisivustot tarjoavat. Puhuttaessa nettipokerista kuitenkin useimmiten kyseessä on suomalaisten suursuosikki Texas hold’em tai haasteellisempi Omaha.

Texas hold’em -pelin kulku on lyhykäisyydessään seuraava:

 1. Yksi pelaajista on jakaja. Jakajan rooli siirtyy myötäpäivään eteenpäin kierroksittain.
 2. Jakajasta vasemmalla oleva pelaaja asettaa pienen ja sitä seuraava pelaaja suuren sokkopanoksen. Termit ovat englanniksi ehkä sinulle jo tutut – small blind ja big blind.
 3. Pre-flop –vaiheessa kaikille pelaajille jaetaan kaksi taskukorttia, joita ei kannata näyttää muille. Tässä vaiheessa pelaajat sokkopanoksen asettaneita lukuun ottamatta tekevät päätöksen kierrokseen osallistumisesta. Jos pelaaja haluaa osallistua, hänen on panostettava isomman sokkopanoksen suuruisesti tai korotettava (raise). Jos korotus tapahtuu, on muiden pelaajien joko maksettava korotuksen suuruinen summa (call), korotettava itse tai luovuttava leikistä (fold).
 4. Flop on pelin seuraava vaihe, jossa jaetaan kolme korttia kuvapuoli ylöspäin. Nämä kortit ovat yhteisiä ja sinun tulee muodostaa mahdollisimman arvokas käsi käyttäen näitä kolmea sekä omia taskukorttejasi. Jakajan vasemmalta puolelta jatkuu taas panostus.
 5. Turn-vaiheessa neljäs kortti jaetaan pöytään ja pelaajilla on taas mahdollisuus panostaa.
 6. River-vaiheessa pöytään jaetaan viides eli viimeinen kortti. Kortin paljastamisen jälkeen panostetaan vielä viimeistä kertaa ja jäljelle jää enää korttien paljastus ja voitonjako.

Omaha eroaa Texas hold’emista olennaisesti siinä, että taskukortteja jaetaan neljä. Tämä tekee Omahasta huomattavasti monisyisemmän ja haasteellisemman pokeripelin. Omaha onkin peliin lisäsyvyyksiä kaipaileville erinomainen tapa saada lisäjännitystä ja -variaatiota.

Ohjeita aloittelijoille

Alkuun pääsee lataamalla pelisivuston pokeriohjelmiston tai vaihtoehtoisesti voit pelata myös selaimella. Alkukassan odotellessa vielä kasvuaan, kannattaa hyödyntää sivustojen säännöllisesti tarjoamat Freerollit eli ilmaisturnaukset.

Kun säännöt ovat jo hallussa, aloittelijan kannattaa suunnata Sit & Go –turnauksiin. Jo pienellä summalla pääsee osallistumaan ja taloudellinen riski on muihin turnaustyyppeihin verrattuna pieni. Turnaukset alkavat, kun riittävä määrä pelaajia on pöydässä.

Jos mielit luovia pokerin huipulle, jo alkuvaiheessa kannattaa opiskella pokerin teoriaa. Kirjallisuutta ja erilaisia ammattipelaajien laatimia oppaita on laajasti. Teoria yhdistettynä pelikokemukseen on raudanluja yhdistelmä ja menestyksen perusedellytys. Pokeri on siinäkin mielessä mielenkiintoinen korttipeli, että muiden pelaajien tekemät päätökset vaikuttavat omaan päätöksentekoosi olennaisella tavalla. Tilanteet siis elävät jokaisessa jaossa ja erilaisille pelistrategioille vain taivas on rajana.

Nettipokeri voidaan tarkemmin jaotella käteispeleihin ja turnauksiin. Pienen rahan turnaukset ovat aloittelijalle parempi tapa tutustua syvemmin pokerin maailmaan, sillä käteispeleissä saattaa kassa huveta nopeasti kuiviin panosten vähentyessä suoraan pelitilin saldosta. Turnauksissa on käytössä sisäänostosysteemi (buy-in) ja kaikki pelaajat saavat saman määrän pelimerkkejä maksettuaan sisäänoston.

Pokerisivustot kattavat kulunsa suurimmaksi osaksi pelaajien maksaman raken turvin. Rake tarkoittaa maksua, jonka pelaaja maksaa ikään kuin osallistumismaksuna turnauksiin ja muihin peleihin. Peliyhtiöt voivat kerätä pelaajiltaan rakea monella eri tavalla, esimerkiksi prosenttiosuutena jaetun käden arvosta tai turnausmaksuina.

Millä sivustoilla voin pelata pokeria?

Unibet on jokaisen vakavan pokerinpelaajan ”must-sivu”. Pelit pyörivät Unibetin omassa verkossa sekä palveluntarjoajan omassa verkossa. Voit ladata Unibetin oman pokeriohjelmiston, josta löytyy selainta huomattavasti kattavammin pelejä. Erilaisia kampanjoita on valtava määrä ja Unibetilla on myös huippumielenkiintoinen uskollisuusohjelma. UNIBETILLE >>

Betsafella pokeripelit pyörivät Microgaming-palveluntarjoajan verkossa. Voit ladata Betsafen oman pokeriohjelmiston, pelata selaimessa tai vaikka älypuhelimella. Betsafella on myös oma pokerin lojaalisuusohjelma, jossa pisteitä pääsee käyttämään turnauslippuihin tai ne voi vaihtaa rahaksi. Betsafen pokerikouluun ja tutoriaaleihin kannattaa myös tutustua, jos ja kun haluat kohentaa omaa peliäsi ja putsata pöydät totaalisesti! BETSAFELLE >>

Coolbet on iskenyt suomalaisten pelaajien suosioon viime aikoina myös pokerissa. Muiden pokeria tarjoavien yhtiöiden tapaan myös Coolbetillä voit pelata selaimella, omalla pokeriohjelmistolla tai mobiilissa. Turnaukset pyörivät ympäri vuorokauden ja pelien valikoima on uskomattoman laaja. Coolbetillä on laaja kirjo erilaisia pokerikampanjoita, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua. COOLBETILLE >>

Millaisia tarjouksia ja asiakasetuja on pokeriin?

Freeroll-turnaukset pyörivät useilla sivustoilla ja nämä ovat erinomainen tapa päästä tutustumaan pokerin saloihin ilman taloudellista riskiä. Unibetia on pakko kehua tässäkin suhteessa, sillä freeroll-turnauksia on kahden tunnin välein kellon ympäri.

Erilaiset uskollisuusohjelmat ovat pokerisivustojen tapa palkita aktiiviset pelaajansa. Pelaaja saa pelattuja käsiä ja turnauksia vastaan uskollisuuspisteitä, joita voi sitten edelleen käyttää esimerkiksi uusien turnausten sisäänostoihin. Betsafen ja Unibetin uskollisuusohjelmat ovat ehdottomasti maininnan arvoisia!

Olet kenties joskus kuullut cashback-termistä. Cashback tarkoittaa pelaajan maksaman raken osittaista palautusta, mikä saattaa teräville pelaajille tuoda pitkällä aikajänteellä suurtakin etua. Osa peliyhtiöistä tarjoaa cashbackia oleellisena osana uskollisuusohjelmaansa.