Englanti – Ranska | Molemmat tekevät maalin kerroin 30.00

Jalkapallon MM 2022 Qatar 10.12. – ota korotettu kerroin Mr Greeniltä!

Ranska ja Englanti kohtaavat monumentaalisessa MM-kisojen puolivälierässä. Englannin jatkopaikka tästä matsista olisi heille lähes mestaruuden arvoinen saavutus. Mutta kuka pysäyttää Mbabbén? Jos molemmat onnistuvat maalinteossa lunastat kertoimella 30.00!

Mbabbén maalihan on noin satavarma, mutta kyllä Englantikin tulee paikkansa saamaan. Kertoimella 30 molempien joukkueiden maali on helppo peli. Normaalisti pääset pelaamaan tätä noin 1,7-tasoisilla kertoimilla. Rahat siis sisään molempien joukkueiden maalille ja lunastat maailman helpoimmat 30€.

Korotetussa kertoimessa on 1 euron maksipanos. Voitat siis 30 euroa riskeeraamalla vain yhden euron. Voitto maksetaan ilmaisvetona – ilman kierrätysvaatimusta!

Näin saat kertoimen 30.00 molempien maalille:

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Talleta (min 20€) ja avaat samalla pelitilin.
3. Lisää Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 1,76) ja panosta 1€.
4. Jos molemmat maalaavat varsinaisella peliajalla, tilillesi lisätään 30 euron veto ilman kierrätysvaatimuksia!

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Voittaessasi 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta ja voit nostaa voitot heti pankkitilillesi.