Ranska-Marokko | Ottelussa edes yksi maali ja lunastat 30€

Jalkapallon MM 2022 Qatar 14.12. – ota korotettu kerroin talteen!

Ranska on kisojen suurin suosikki ja finaalipaikan esteenä on enää jättiyllättäjä Marokko. Mbappéa ei pysäytä kukaan ja Ranska jyrää finaaliin. Sinä pääset puolestasi jyräämään lunastusluukulle – jos matsissa tulee edes yksi vaivainen maali kummalle tahansa, voitat kertoimella 30.00!

Marokko on osoittanut vaarallisuutensa näissä kisoissa jo moneen kertaan. Ei olisi ihme vaikka onnistuisivat jälleen. Vetosi kannalta on aivan sama kumpi juhlii, kunhan matsissa tehdään maali. Ja sitä voi pitää käytännön varmana, sillä normaalisti tarjolla on 1,06 -kerroin. Pelipäätös on selvä: lyö veto ottelun maalille kertoimella 30!

Korotetussa kertoimessa on 1 euron maksipanos. Voitat siis yhdelläkin maalilla 30 euroa riskeeraamalla vain yhden euron. Voitto maksetaan ilmaisvetona – ilman kierrätysvaatimusta!

Näin saat kertoimen 30.00 ottelun maalille

1. Siirry Mobilebetin sivulle TÄSTÄ.
2. Talleta (min 20€) ja avaat samalla pelitilin.
3. Lisää Ranska-Marokko yli 0,5 maalia pelikupongille normaalilla kertoimella (tällä hetkellä 1,06) ja panosta 1€.
4. Kun ottelussa maalataan, tilillesi lisätään 30 euron veto ilman kierrätysvaatimuksia!

Lisätiedot: Tarjous voimassa vain uusille Mobilebet-pelaajille. Voittaessasi 30€ veto lisätään tilillesi 72h kuluessa. 30€ vedon voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta ja voit nostaa voitot heti pankkitilillesi.