100% talletusbonus + 25€ riskitön veto

Päivitetty: 22.01.2020

Betsson tarjoaa riskitöntä 25€ vetoa sekä 100% talletusbonusta. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan vain uusille asiakkaille.

100% talletusbonus on saatavilla aina 100 euroon asti. Näin esimerkiksi 20 euron talletuksella saat 40 euroa pelirahaa sekä 25 euron riskittömän vedon. Riskittömässä vedossa ei ole kierrätysvaatimuksia, jos veto häviää.

Kun vielä talletusbonuksen kierrätysvaatimus on erittäinkin reilu, on kyseessä erinomainen tarjous. Seuraa alapuolen ohjeita ja ota helpot pois!

Toimi näin:

1. Siirry Betssonille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Mene tilisi Saatavilla olevat bonuksesi -kohtaan ja lunasta 100% ensitalletusbonuksesi. Kun ensitalletusbonus on pelattu, saat heti perään 25€ riskittömän vedon.

Lisätietoa:

Talletusbonuksen kierrätysvaatimus on 6x minimikertoimella 1,50 per kuponki. Saat heti 25 euron riskittömän vedon kun olet kierrättänyt tai hävinnyt ensitalletusbonuksesi. Jos riskitön veto häviää, saat panoksen takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.

Jos vetosi voittaa, saat voitot panos mukaan luettuna tilillesi. Nettovoitoilla (voitot miinus panos) on kierrätysvaatimus. Nettovoitot tulee kierrättää kerran minimikertoimella 1,50 60 päivän kuluessa.

Muita uhmakkaita tarjouksia