100% talletusbonus ja 25€ ilmaisveto

Päivitetty: 22.01.2020

Jokerit pelaa tänä viikonloppuna kaksi KHL-ottelua Tallinnassa. Näiden matsien kunniaksi Betsafe tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen lisäksi myös 25€ ilmaisvedon.
Jokerit kohtaa perjantaina Spartak Moskovan ja sunnuntaina vastassa on Severstal Tsherepovets. Voit lunastaa 25€ ilmaisvedon näihin matseihin tai mihin tahansa muuhun viikonlopun KHL-koitokseen. 25€ ilmaisveto aktivoituu lyötyäsi ensin minkä tahansa kiekkovedon vähintään 1€ panoksella.
Esimerkki: Avaa pelitili ja saat heti talletuksen tuplana 200€ asti. Kun talletat esimerkiksi 20 euroa, saat näin 40 euroa pelirahaa. Kun lyöt vielä 1€ kiekkovedon mihin tahansa kohteeseen, tilillesi aktivoidaan talletusbonuksen lisäksi 25€ ilmaisveto tälle viikonlopulle.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Betsafelle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat talletuksen tuplana 200€ asti)
3. Lyö mikä tahansa vähintään 1€ kiekkoveto. Saat 25€ ilmaisvedon viikonlopun KHL-kohteisiin.

Lisätietoa:

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 25.10. klo 23.59 asti. Veto tulee lyödä vähintään 1 euron panoksella ja vetolapulla tulee olla vähintään yksi jääkiekkokohde. Vetolapulla voi olla lisäkohteita jääkiekkokohteen lisäksi. Palkintoihin oikeuttavan vedon voi lyödä joko ennakko- tai livekohteisiin. Järjestelmävedot eivät oikeuta ilmaisvetoon.
– Ilmaisvedon pääsee käyttämään lisäämällä vetokupongille jokin valinta KHL-kiekkoliigasta jonka jälkeen tulee “Ilmaisveto” -ruutu aktivoida vetokupongilta ennen vedon lyömistä. Mikäli “ilmaisveto” -ruutua ei näy vetokupongilla, kirjaudu ulos pelitililtä ja lisää KHL-veto uudelleen vetokupongille kun olet kirjautunut uudestaan pelitilillesi.
– Ilmaisvedon nettovoitot (koko voittosumma miinus panos) tulee kierrättää yhden kerran vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa rahat tai pelata ne muissa tuotteissamme.

Muita uhmakkaita tarjouksia