100% talletusbonus ja 25€ ilmaisveto

Jokerit pelaa tänä viikonloppuna kaksi KHL-ottelua Tallinnassa. Näiden matsien kunniaksi Betsafe tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen lisäksi myös 25€ ilmaisvedon.
Jokerit kohtaa perjantaina Spartak Moskovan ja sunnuntaina vastassa on Severstal Tsherepovets. Voit lunastaa 25€ ilmaisvedon näihin matseihin tai mihin tahansa muuhun viikonlopun KHL-koitokseen. 25€ ilmaisveto aktivoituu lyötyäsi ensin minkä tahansa kiekkovedon vähintään 1€ panoksella.
Esimerkki: Avaa pelitili ja saat heti talletuksen tuplana 200€ asti. Kun talletat esimerkiksi 20 euroa, saat näin 40 euroa pelirahaa. Kun lyöt vielä 1€ kiekkovedon mihin tahansa kohteeseen, tilillesi aktivoidaan talletusbonuksen lisäksi 25€ ilmaisveto tälle viikonlopulle.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Betsafelle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat talletuksen tuplana 200€ asti)
3. Lyö mikä tahansa vähintään 1€ kiekkoveto. Saat 25€ ilmaisvedon viikonlopun KHL-kohteisiin.

Lisätietoa:

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 25.10. klo 23.59 asti. Veto tulee lyödä vähintään 1 euron panoksella ja vetolapulla tulee olla vähintään yksi jääkiekkokohde. Vetolapulla voi olla lisäkohteita jääkiekkokohteen lisäksi. Palkintoihin oikeuttavan vedon voi lyödä joko ennakko- tai livekohteisiin. Järjestelmävedot eivät oikeuta ilmaisvetoon.
– Ilmaisvedon pääsee käyttämään lisäämällä vetokupongille jokin valinta KHL-kiekkoliigasta jonka jälkeen tulee “Ilmaisveto” -ruutu aktivoida vetokupongilta ennen vedon lyömistä. Mikäli “ilmaisveto” -ruutua ei näy vetokupongilla, kirjaudu ulos pelitililtä ja lisää KHL-veto uudelleen vetokupongille kun olet kirjautunut uudestaan pelitilillesi.
– Ilmaisvedon nettovoitot (koko voittosumma miinus panos) tulee kierrättää yhden kerran vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa rahat tai pelata ne muissa tuotteissamme.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Ota jopa 100€ ILMAISVETO

Tarjous päättyy: 30.05. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - ilmaisveto jopa 100€ asti!

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Casumon tervetuliaisbonus - TALLETUS TUPLANA!

Tarjous päättyy: 31.05. 00:00

Kasuaalisti Casumolle ja tervetuliasbonus taskuun: saat ensitalletuksesi tuplana hunttiin saakka!

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Ota HUNTIN ILMAISVETO Mr Greenille

Tarjous päättyy: 31.05. 00:00

Tunnistaudu Mr Greenille ja saat lunastaa ilmaisvedon hunttiin saakka!

10 euroa pelirahaa