70€ edestä riskittömiä vetoja

Päivitetty: 22.01.2020

Nordicbet tarjoaa aikamoista herkkua sekä uusille että vanhoille asiakkaille. Kyse on huikeista Black Friday -eduista viikonlopun NHL-otteluihin, joten lunasta tarjoukset pian. Tämä tarjous ei kestä kauan!
Uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskittömän vedon lisäksi 4x 5€ riskittömiä vetoja. Näin riskittömiä vetoja on tarjolla kaikkiaan 70€ arvosta. Lisäksi toisen ja kolmannen talletuksen jälkeen tulee vielä lisää etuja uusille asiakkaille!
Toisen talletuksen yhteydessä tarjolla on vielä 50% talletusbonus 50€ asti ja kolmannen talletuksen yhteydessä palkitaan vielä 20 euron mobiili-ilmaisvedolla!

Uudelle asiakkaalle 70€ riskittömät vedot – toimi näin:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta rahaa
3. Paina lunasta nappia ja saat heti 4x 5€ riskitöntä vetoa
4. Jos riskitön 50€ vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin. Riskitön veto aktivoidaan painamalla kupongista riskitön veto -ruutu.

Vanhat asiakkaat saavat 20€ edestä ilmaisvetoja:

Vanhoille asiakkaille 4 x 5€ riskittömät vedot TÄSTÄ!
Huomio: Jos 50€ riskitön vetosi voittaa, saat koko voittosumman panos mukaan lukien tilillesi. Nettovoitot (voitto – panos) maksetaan bonusrahana. Bonusrahat tulee kierrättää kolme kertaa vedonlyönnissä 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa rahat tai pelata ne muissa tuotteissa.
Lisätietoa eri bonusten ehdoista löydät Nordicbetin sivuilta.

Muita uhmakkaita tarjouksia