80 000€ Uhmakimppa – osta oma osuutesi

Päivitetty: 28.03.2019

Viikonlopun The Colossus-Jackpotissa on jälleen tarjolla Euroliigojen otteluita! Ottelut on koottu Britteinsaarilta ja eri eurokenttien sarjoista. Uhmapelaajat ovat tuutanneet jälleen lapun uuniin, joten eikun nappaamaan oma osuus kimppalapusta!

Lapun hinta on 307,20 euroa, mutta voit ostaa siitä täysin haluamasi kokoisen osuuden! Yleensä kimppalaput myydään loppuun todella nopeasti, joten kannattaa napata oma osuus ennen kuin ne loppuvat! Se ei pelkää, joka pelaa.

Muutaman varman kohteen lisäksi haetaan tasapeleillä yllätyksiä. Yleensä näissä 15 kohteen Jackpoteissa menee kaikilta 2-3 väärin, eikä päävoittoa ole kenelläkään. Tasapelit ja yllätykset pelatuimmissa kohteissa nostavat arvoa roimasti, niin loppuvaiheissa on mahdollista jo lunastaa alkupanos moninkertaisesti. Tarkoitus on edetä mahdollisimman pitkälle, ilman Cash Outtia, joten ole Uhmapelaaja ja ota oma osuutesi kimpasta!

Tietoa 80 000€ Uhmakimpasta:

  • Colossus-Kapteeninimi: Uhmapelaajatcom
  • Lapun hinta: 307,20€
  • Voit itse päättää kuinka suuren osan lapusta ostat ja hinta on sitten sen mukainen. Esimerkiksi 1/10-osuus maksaa 37,02€

Ja näin ostat osuuden:

1. Avaa pelitili Matchbookille TÄSTÄ.
2. Tee talletus

Kun haluat ostaa osuuden suoraan
, paina TÄSTÄ ja pääset suoraan lappuun. Jos sinulla on jo siis tili, hyppää suoraan tähän vaiheeseen!

Muita uhmakkaita tarjouksia