Astralis vs Ence – lyö vetoa voittajasta jättikertoimilla

Päivitetty: 20.03.2020

Perjantaina nähdään todella mielenkiintoinen kohtaaminen, kun suomalainen ENCE kohtaa Astraliksen. Saat lyödä kumman tahansa joukkueen voittajaksi jättikertoimella.

Peliyhtiö Unibet antaa ennakkosuosikki Astraliksen voitosta jättikertoimen 10,00. Jos sen sijaan katsot matsia sinivalkoisten lasien läpi, niin voit lyödä ENCE:n voittajaksi kertoimella 30,00.

Tarjous on aivan mahtava, sillä mitään kierrätysvaatimuksia ei ole. Jos valitsemasi joukkue voittaa, saat rahat heti pelitilillesi ilman mitään turhaa säätöä. Voit siis vaikka heti kotiuttaa voittosi pankkitilille. Maksimipanos vedollesi on 1€.

Diili koskee vain uusia Unibetin asiakkaita. Unibetin asiakkaaksi kannattaa liittyä, sillä Unibet myös tarjoaa live-striimit kaikkiin ESL Pro League -otteluihin. Tämä tarjous on voimassa 20.3. klo 23.00 eli matsin alkamiseen asti.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö 1€ panoksella voittajaksi Astralis kertoimella 10,00 tai ENCE kertoimella 30,00. Voitot maksetaan käteisenä ja ovat kotiutettavissa.

Lisätietoa:

Tarjous on uusille asiakkaille:
– 18-vuotiaille ja vanhemmille
– Suomessa asuville

Tarjouksen ehdot:

Suurin sallittu veto on 1€. Voitot maksetaan käteisenä ja ovat kotiutettavissa. Tarjous on voimassa 20.03. klo 23.00 tai ottelun alkamiseen asti.

Muita uhmakkaita tarjouksia