BLAST Premier Global Finals pyöräyttää vuoden 2021 CS-kalenterin käyntiin!

Päivitetty: 17.01.2021

Blast Premier Global Finals -turnaus pyöräyttää CS-kalenterin käyntiin vuoden 2021 osalta. Turnaus on osana edellisvuoden BLAST:n turnausjatkumoa, sillä turnaus toimii BLAST:n vuoden 2020 turnauksien loppuhuipennuksena ollessaan kyseisen vuoden finaaliturnaus. Edellisvuosi päättyi tanskalaisjoukkue Astraliksen hallinnan alla. Kyseessä oli jo kolmas vuosi, kun Astralis istuu HLTV:n rankingin ykköspaikalla vuoden vaihtuessa.

Tanskalaisjoukkue on aloittanut vuotensa aina mallikkaasti. Vuoden 2017 tammikuusta lähtien Astralis on ollut vuoden alussa joko rankingin kärjessä tai ainakin kärkikolmikossa. Astralis ei ole kertaakaan pudonnut vuoden alussa rankingeissa, vaikka muille joukkueille se on täysin normaalia. Joulukuussa alkoi noin kuukauden pituinen pelaajatauko, jonka aikana joukkueet ja niiden pelaajat voivat pitää lomaa. Monet joukkueet tippuvat kuitenkin rankingeissa, kun kausi jälleen alkaa tammikuussa. Astralis ei kuitenkaan kuulu tähän kastiin. Joukkue tunnetaan heidän äärimmäisen kovasta valmistautumisesta turnauksiin, ja joukkue onkin osoittanut olevansa valmis jokaiseen turnaukseen ajankohdasta riippumatta.

>>> Betsaa Astraliksen turnausvoittoa!

Vuoden ensimmäisen turnauksen osalta voittajasuosikkeja on vain kaksi – Vitality ja Astralis. Tanskalaisjoukkue oli kuitenkin joukkueista vahvempi edellisvuoden lopussa, vaikka Vitality näytti lähes dominoivan koko loppuvuotta. Vitality pelaa myös kuuden miehen kokoonpanolla, joka vaatii enemmän valmistautumisaikaa, ja sitä joukkueilla ei ole ollut tarpeeksi, sillä monet joukkueet on varmasti ottaneet kaiken irti vuoden ainoasta pitkästä lomastaan.

Turnauksen muut joukkueet eivät yllä näiden kahden joukkueen tasolle. Complexity on värvännyt turnaukseen varapelaajaksi heidän vakituisen AWP-pelaaja Valentin “poizon” Vasilevin tilalle huonon maineen omaavan tanskalaispelaaja Jakob “JUGi” Hansenin. Na’Vi:n loppuvuosi oli jälleen surkea, ja joukkue kaipaisi kipeästi piristystä pelaamiseensa. Complexityn lisäksi myös Liquid ja Furia pelaavat uudella kokoonpanolla, joten voittajasuosikeiksi heistä ei ole.

Turnauskaavion puolesta Astralis on päässyt helpolla. Heidän puolen kaavio on huomattavasti helpompi, sillä Vitality ja Na’Vi majailevat kaavion toisessa päässä. Astraliksen täytyy voittaa avausottelussaan EG, mikä pitäisi olla helppoa kauraa tanskalaisjoukkueelle. Toisessa ottelussa vastaan asettuisi Furia – G2 -ottelun voittaja, ja siitä voitolla pääsisi jo ylemmän bracketin finaaliin, jossa vastaan asettuisi toisen puolen kaavion voittaja. Voitto kyseisestä ottelusta, ja tanskalaisjoukkue on jo finaalissa.

>>> Nappaa talletus tuplana ja hyppää peleille!

Muita uhmakkaita tarjouksia