Conor McGregor voittaa – saat jättikertoimen 20,00

Vapaaottelutähti Conor McGregor palaa oktagoniin, kun vastaan asettuu Khabib Nurmagomedov UFC-titteliottelussa. Saat McGregorin voitosta hurjan jättikertoimen 20,00.
Kaksikko kohtaa toisensa Las Vegasissa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Irlantilaisen tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää kuin napata kevytsarjan MM-vyö takaisin itselleen. Tehtävä ei ole helppo, mutta McGregor jos joku pystyy haasteeseen vastaamaan.
McGregorin kerroin voitolle on normaalisti vain 2,70. Jättikerroin 20,00 on näin ollen hyvä tarjous, sillä se ei pidä myöskään sisällään mitään kierrätysvaatimuksia. Rahat saat kotiutettua voiton jälkeen vaikka heti. Voit lyödä kohteeseen max. 1€ panoksella.
Tsekkaa alapuolen ohjeet ja pääset lyömään McGregorin voittoa kertoimella 20,00.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa McGregorin voitosta. Maksimipanos 1€.
3. Saat automaattisesti jättikertoimen 20,00. Jos McGregor voittaa, saat rahat automaattisesti pelitilille ja rahat ovat vaikka heti nostettavissa ulos.
Lisätietoa: Tarjous on vain uusille Mr.Greenin asiakkaille. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Veto on lyötävä ennen ottelun alkamista.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Barcelona vs Villarreal - lunasta 50 euroa Barcelonan voitolla!

Tarjous päättyy: 27.09. 22:00

Huipputarjous CasinoWinneriltä sunnuntain La Ligan Barcelona vs. Villareal -huippuotteluun. Saat lunastaa 50.00 jättikertoimen Barcalle + talletuksesi tuplataan 25€ asti!

Futiksen ilmaisvetokarkelot Coolbetilla - tienaa ilmaisveto voittajajokkueen maaleilla

Tarjous päättyy: 27.09. 23:59

Osallistu Coolbetin futiksen ilmaisvetokarkeloihin ja tienaa ilmaisveto!

Talleta 10€ - saat 50€ pelirahaa

Tarjous päättyy: 30.09. 00:00

Lunasta nyt talteen Coolbetin uuden asiakkaan tarjous - saat 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa!