Coolbet-tuplaus: Uusi viikko pyörähtää käyntiin!

Päivitetty: 30.11.2020

Uutta tuplausviikkoa starttaillaan Valioliiga – La Liga -yhdistelmävedolla. Tällä viikolla on taas reilusti kohdetarjontaa! Hyppää mukaan niin naarataan kala veneeseen!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Leicester – Fulham

Leicester ja Fulham iskevät yhteen jo alkuillasta. Tasoero on näiden joukkueiden välillä suuri – Fulham ei oikeastaan kuulu Valioliigatasolle nähdyn perusteella. Scott Parkerin poppoo on kerännyt toistaiseksi vasta yhden voiton ja muutaman tasapelin – saldo oikeuttaa toisiksi viimeiseen sijaan sarjataulukossa. Vaikeuksia on tiedossa King Power Stadiumilla.

Wilfred Ndidi ja Caglar Söyüncü ovat Kettujen merkittävimmät poissaolot, mutta Timothy Castagne saattaa olla pelikuntoinen. Fulhamilta sivussa ovat Terence Kongolo, Joshua Onomah ja Kenny Tete. Poissaolotilannekaan ei merkittävästi heikennä Leicesterin voittotodennäköisyyttä, mikä isketään lapulle ensimmäisenä.

Betis – Eibar

Betis pelaa Manuel Pellegrinin alaisuudessa varsin hyökkäysorientoitunutta jalkapalloa. Vihreävalkoiset pelasivat myös viime maanantaina ja Athletic Bilbaolta otettiin rumasti tukkaan. Aïssa Mandi puuttuu edelleen takalinjalta ja Nabil Fekir palaa omalle paikalleen keskikentän yläoksalle, joten hyökkäyspelin voi odottaa parantuvan viikon takaisesta.

Eibarilta on sivussa alakerrasta Paulo Oliveira ja kärjestä Kike García. Piskuinen baskiseura ei ole La Ligan offensiivisimpia, mutta alkukaudesta onnea on ollut hitusen puolustuspäässä Expected Goals -tilastojen mukaan. Betisin nykytila on joka tapauksessa sellainen, että maalin makuun on helppo odottaa kummankin joukkueen pääsevän. Yli 1,5 maalia on tuplan toinen valinta.

TÄSTÄ MUKAAN >>>

Muita uhmakkaita tarjouksia