ENCE:n voitolle 30,00 jättikerroin + 300 kierrätysvapaata kierrosta

Peliyhtiö Unibet tarjoaa todella kovan tarjouksen tälle viikolle. Saat jättikertoimen 30,00 ENCE:n voitolle NaVi:a vastaan. Lisäksi kaupan päälle tulee 300 ilmaiskierrosta peliin Book of Dead.

Unibet tarjoaa myös striimit Dreamhack Masters -otteluihin striimit. Näet siis tämän ja muut matsit ilmaiseksi! Tarjouksesta tekee uskomattoman viimeistään se, että jättikertoimen sekä ilmaiskierrosten voitot ovat täysin kierrätysvapaita!

Saat tarjouksen haltuusi, kun noudatat alapuolella olevia ohjeita. Huomioi myös, että toimit ennen torstaita klo 18.30. Tuolloin ottelu alkaa. Ja olethan uusi Unibetin asiakas!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 30€.
3. Aseta ENCE voittamaan 1€ panoksella ja saat ENCE:n voittaessa 30€ kierrätysvapaasti. Saat myös automaattisesti perjantaina tilillesi 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta peliin Book of Dead.

Lisätietoa:

Tarjous koskee vain Unibetin uusia asiakkaita. Ilmaiskierrosten ja jättikertoimen voitot ovat kierrätysvapaita. Maksimipanos ENCE:n voitolle on 1€.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!