Englanti – Belgia | Molemmat joukkueet tekevät maalin | Jättikerroin 50,00

Päivitetty: 30.11.2022

Belgia ja Englanti kohtaavat torstaina jalkapallon MM-kisoissa. Jos molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa, sinä tienaat 50€.
Ottelu on ennakkoon runsasmaalinen, sillä maalinteko ei ole tuottanut kummallekaan maalle vaikeuksia. Normaalisti kohteelle “molemmat joukkueet tekevät maalin” saat ainoastaan kertoimen 1,80.
Unibet hemmotteleekin nyt uusia asiakkaitaan ja tarjoaa korotetun jättikertoimen 50,00. Jos lyöt kohteeseen 1€ panoksella, tienaat näin siis helposti 50€. Tsekkaa alapuolelta ohjeet, miten tarjous lunastetaan.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa tili ja tee talletus
3. Lyö 1€ panoksella vetoa kohteeseen Englanti vs Belgia. Valitse kohde “molemmat joukkueet tekevät maalin”. Kerroin muuttuu vetoa asettaessa automaattisesti muotoon 50,00.
Huomio: Maksimipanos kohteeseen on 1€ ja näin maksimivoitto on 50€. Voitto maksetaan rahana ilman kierrätysvaatimuksia. Näin voit nostaa rahan vaikka heti. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, ja tarjous on lunastettava tämän sivun kautta.
Englanti – Belgia
Kohde löytyy helposti, kun menet otteluun Englanti – Belgia. Valitse tuo maalattu kohde “molemmat joukkueet tekevät maalin” ja paina “kyllä”. Aseta 1€ panos. Tämän jälkeen kerroin muuttuu tuosta 1,80 automaattisesti muotoon 50,00. Näin 1€ panos tuo osuessa 50€ voiton.

Muita uhmakkaita tarjouksia