FC Barcelona voittaa Napolin – lyö veto jättikertoimella 50,00 ja saat myös talletusbonuksen!

Päivitetty: 07.08.2020

Mestarien liigassa pelataan lauantaina jännittävä taisto FC Barcelonan ja Napolin välillä. Jos haluat iskeä tähän matsiin Barcaa lapulle, saat peliyhtiö Betssonilta kaikkien aikojen tarjouksen.

Kun rekisteröidyt Betssonin uudeksi asiakkaaksi, pääset pelaamaan tähän otteluun FC Barcelonaa kertoimella 50,00. Barcan voiton kerroin on normaalisti 1,64. Etusi on siis varsin huima, kun saat 1€ panoksella tehtyä 50€ voiton. Kuten kertoimesta huomaa, on Barcelona otteluun selkeä ennakkosuosikki.

Jättikertoimen lisäksi saat lunastettua talletuksen tuplana 100€ asti ja kaupan päälle tulee myös 20 ilmaiskierrosta Starburstiin.

Käytännössä siis sinun kannattaa toimia näin: tekemällä 20 euron talletuksen saat heti 40 euroa pelirahaa. Iske tämän jälkeen 1€ panoksella Barcaa lapulle ja saat Barcan voittaessa 50€ lisää. Lisäksi pelaa ihmeessä 20 ilmaiskierrosta pois Starburstista.

Jos sinulla ei ole tiliä Betssonille, niin kannattaahan tämä hyödyntää. Jos olet samaa mieltä, tsekkaa ohjeet ja ota tarjous talteen!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Betssonille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat 100% talletusbonuksen ja 20 ilmaiskierrosta Starburstiin).
3. Lyö FC Barcelona voittamaan Napoli vähintään 1€ panoksella. Saat 50,00 kertoimen Barcan voitosta.

Lisätietoa:

Tarjous on voimassa vain Betssonin uusille asiakkaille. Kertoimen korotettu osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.

Muita uhmakkaita tarjouksia