Golden State Warriors voittaa – saat jättikertoimen 20,00

Päivitetty: 22.01.2020

NBA-kausi käynnistyy, kun Golden State Warriors kohtaa Oklahoma City Thunderin. Betsafen ansiosta pääset lyömään Golden Staten voittoa jättikertoimella 20,00.
Golden State lähtee otteluun jättisuosikkina. Normaalisti saisit Golden Staten voitosta vain kertoimen 1,08. Pelivalinta pitää sisällään myös jatkoaikavoiton, joten tämä veto osuu todella suurella todennäköisyydellä.
Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja tarjous tulee lunastaa ennen 17.10. klo 04.30. Veto tulee lyödä 1€ panoksella ottelun voittajasta ennen pelin alkua ja superkerroin maksetaan bonusrahana.
Kun käytät tarjouksen, saat muitakin huippuetuja. Betsafen LiveStream-palvelun ansiosta voit katsoa kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi läpi kauden. Lisäksi uutena asiakkaana pääset lunastamaan 100% tervetulobonuksen aina 200€ asti.
Esimerkki: Jos lyöt 1 euron vedon Golden State Warriorsin voitolle ja Warriors voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 20 euroa bonusrahaa. Lisäksi saat lunastaa 100% tervetulotarjouksen ja näet kaikki NBA-pelit ilmaiseksi läpi kauden.

Lunasta etusi näin:

1. Siirry Betsafelle TÄSTÄ.
2. Tee ensimmäinen talletus (vähintään 10€). Voit samalla lunastaa halutessasi 100% talletusbonuksen 200€ asti.
3. Lyö 1€ veto Golden State Warriorsin voitolle Oklahoma City Thunderia vastaan. Jos Golden State Warriors voittaa, saat normaalin voiton päälle maksettavan bonusrahan klo 15.00 mennessä.
Lisätiedot: Tarjous on vain uusille asiakkaille. Jättikertoimen 20,00 voitto maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3x ja 14 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1,50 per vetokuponki.

Muita uhmakkaita tarjouksia