HPK:lle jättikerroin CHL-matsiin

Päivitetty: 23.01.2020

HPK:lle jättikerroin 50,00 CHL-avaukseen

HPK kohtaa torstaina CHL-kauden avauksessaan tšekkiläisen HC Plezenin. Pääset lyömään HPK:n voittoa jättikertoimella 50,00 ja näet samalla matsin ilmaiseksi!

HPK lähtee otteluun pienoisena altavastaajana. Viime kauden yllätysmestari Liigasta kohtaa Plezenin, joka kotimaansa sarjassa putosi välierävaiheessa. Pelaajamateriaali näyttää sen verran kovalta, että pakko tšekkinippu on ennakkoon laskea lohkon vahvimmaksi joukkueeksi.

HPK on kuitenkin osoittanut, että se on hyvin valmennettu joukkue. Sen mitä ryhmä pelaajamateriaalissa häviäisi, voittaa se pelitavallisesti. Ja viime kausi jo osoitti, miten pelaajisto kehittyi HPK:n valmennuksen alaisuudessa.

Lue alapuolelta ohjeet, miten lunastat tarjouksen!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta vähintään 1€ panos HPK:n voitolle HC Plezenistä. HPK:n voittaessa saat normaalivoiton lisäksi tilillesi 50€ bonusrahaa.

Lue myös:
– Tarjous on voimassa vain Nordicbetin uusille asiakkaille. Saat HPK:n voittaessa Plzenin varsinaisella peliajalla 50 euroa bonusrahaa perjantaina 30.8. klo 18:00 CEST mennessä.
– Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50.

Miksi HPK voittaa?

HPK on varmasti nälkäinen kauden avausottelun alla. Ryhmässä on ollut jonkin verran vaihtuvuutta avainpelaajien osalta. Näin ollen uusien vastuunkantajien täytyy heti osoittaa kykynsä, joten tuskin jäällä mitään mestaruuskrapulaisia yksilöitä nähdään.

HC Plezen on kertoimien valossa ennakkosuosikki tähän matsiin. Ero on kuitenkin todella marginaalinen, joten HPK:n voittaessa ei tarvitse puhua mistään yllätyksestä. Kun HPK:n voitosta on tarjolla tällainen jättikerroin, pitäähän diiliin tarttua!

Muita uhmakkaita tarjouksia