Teemu Pukki tekee hattutempun – ja sinä riskittömästi 6100 euroa!

Päivitetty: 24.03.2021

Huuhkajille MM-avaus on jättimäinen ottelu, kenties pelipalautusten osalta myös Uhmapelaajille? William Hill täräyttää Teemu Pukin hattutempulle kertoimen 61 – vähemmästäkin valuisi vesi kielelle!

Suomalaispyssy on ollut tälläkin kaudella seurajoukkueessaan Norwichissa kovassa iskussa, kun Championship-osumia on syntynyt jo mukavat 22 kappaletta. Mestaruussarjan maalipörssissä 30-vuotias hyökkääjä on toisena ja perinteisesti Huuhkajissa mies syttyy aivan omaan loistoonsa, joka myös Pukki-partyna tunnetaan. Ennen maaottelutaukoa juoksunsa pelitilanteissa erinomaisesti ajoittava maaliruisku viimeisteli neljässä edellisessä Norwichin ottelussa yhtä monta osumaa.

William Hillin erikoistarjouksen avulla Pukin hattutemppu saadaan kupongille tymäkällä panostuksella. Kun lunastat 100 euron riskittömän vedon, lompakko pullistuu heti suomalaistykin iskiessä kolme osumaa peräti 6100 euroon!

Riskittömän vedon voi toki lunastaa halutessaan myös maltillisemmalla hyödyllä aina kymmenestä eurosta alkaen.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Tunnistaudu William Hillille TÄSTÄ.
2. Valitse riskitön veto ja talleta 100 euroa.
3. Betsaa Pukin hattutemppua – jos vetosi osuu, teet muhkean 6100 euron tilin.

Jos Pukki ei kuitenkaan tee hatullista, saat panoksesi ilmaisvetona takaisin. EI KIERRÄTYSTÄ! Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille.

Muita uhmakkaita tarjouksia