Huuhkajat voittaa Liechensteinin – tienaa viisikymppiä!

Päivitetty: 12.11.2019

Perjantaina Huuhkajat kohtaa Liechtensteinin EM-karsinnoissa. Jos Huuhkajat voittaa, saat viisikymppiä suoraan tilille.

Diili on todella uskomaton, sillä voitolla perjantaina Suomi varmistaisi paikkansa EM-karsinnoissa. Normaalisti Huuhkajien voiton kerroin on peliyhtiön papereissa vain 1,03. Huuhkajien pitäisi voittaa taisto näistä lähtökohdista lähes aina.

Pääset pelaamaan kohdetta 1€ maksimipanoksella. Näin euron sijoituksella voitat 50€, jos Suomi voittaa pelin. Voitossa ei ole myöskään mitään kierrätysvaatimuksia eli saat rahat vaikka heti ulos tilille!

Miksi Huuhkajat voittaa perjantaina?

Huuhkajat ei paljoa suurempi suosikki voisi perjantai-iltana olla. Normaali kerroin Suomen voitolle on 1,03. Tämä kerroin kuvastaa asetelmia loistavasti. Kotietu, materiaaliero ja EM-huuma toimivat sellaisina kannustimina, että Liechtensteinin yllätysmahdollisuus on lähinnä teoreettinen.

Täysin ilman huolia Suomi ei matsiin kuitenkaan pääse. Puolustuspään tärkeimmät tukipiparit Paulus Arajuuri ja Tim Sparv ovat ottelun alla puolikuntoisia. Tärkeintä kuitenkin on se, että kumpikin heistä olisi perjantaina pelikuntoisia.

Isoin poissaolo on laitapuolustaja Jere Uronen. Urosen tilalle on kuitenkin nostaa esimerkiksi Juha Pirinn, joka pärjää varmasti kiitettävästi Liechtensteinin kaltaista joukkuetta vastaan. Ennakkoajatuksissa Huuhkajat ottanee tästä pelistä varman runsasmaalisen voiton.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö vetoa Suomen voiton puolesta Liechtensteinia vastaan 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 50,00.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo pelitili Unibetille, saat 5€ ilmaisvedon matsiin.

Muita uhmakkaita tarjouksia