Jättikerroin 10,00 Hamiltonin voitolle + 50% talletusbonus

Legolas.bet hemmottelee sekä uusia että nykyisiä asiakkaitaan. Pääset lyömään Lewis Hamiltonin voittoa Bahrainin GP:ssä hurjalla kertoimella 10,00. Uutena asiakkaana saat lunastettua myös 50% talletusbonuksen.

Hamilton lähtee kilpailuun selvänä ykkössuosikkina. Tarjous on uskomaton, sillä Hamiltonin voittaessa mitään kierrätysvaatimuksia ei ole. Mikä parasta, pääset myös uutena asiakkaana hyödyntämään Legolas.betin ensitalletusbonuksen.

Nyt on siis paljon helppoa rahaa tarjolla. Tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä!

Lunasta tarjous näin:

1. Avaa pelitili Legolas.betille TÄSTÄ.
2. Talleta. Kannattaa tallettaa vähintään 20€, jotta saat lunastettua 50% talletusbonuksen 25€ saakka.
3. Aseta vähintään 5€ yksittäisveto Lewis Hamiltonin voiton puolesta. Jos Hamilton voittaa, vetosi maksetaan maksetaan kertoimella 10,00.

Lisätietoa ehdoista:

Jättikertoimen maksu: Alkuperäinen veto maksetaan vedon asettamishetkellä olevien kertoimien mukaisesti. Loput voitoista, kertoimeen 10.00 asti, maksetaan seuraavana arkipäivänä käteisenä, ilman kierrätysvaatimusta.

Talletusbonus: Tähän tarjoukseen osallistuvien ensitalletusten tulee olla vähintään €20 ja suurin mahdollinen bonus, jonka pelaaja voi saada tällä tarjouksella on €25. Bonuksen kierrätysvaatimus on 5-kertainen.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!