Jättikerroin 30,00 + 300 ilmaiskierrosta | Ei kierrätystä!

Päivitetty: 29.05.2020

Peliyhtilö Unibet antaa todella kovan tarjouksen tälle viikonlopulle. Pääset lyömään vetoa jättikertoimella 30,00 ja saat lisäksi 300 ilmaiskierrosta Book of Deadiin.

Jättikerroin on ENCE:n kohtaamiseen Ninjas in Pyjamasia vastaan. Saatava jättikerroin 30,00 on todella huikea, sillä normaalisti ENCE:n voitosta tarjotaan vain kerrointa 1,65. Näin pääset siis iskemään 1€ panoksella ENCE:n voittoa ja saat 30€ voittoa kierrätysvaapasti ENCE:n voittaessa.

Lisäksi kun teet vähintään 30€ ensitalletuksen, saat 300 ilmaiskierrosta peliin Book of Dead. Myös ilmaiskierroksista saamasi voitot ovat täysin kierrätysvapaita. Näin parhaat valuet saat, kun teet vähintään 30€ talletuksen ja otat taskuusi sekä jättikertoimen että ilmaiskierrokset.

Dreamhack Mastersin ottelut näkyvät myös suorana Unibetin striimin kautta. Ottelu alkaa lauantaina klo 15.00. Huomioi siis, että otat tarjouksen haltuusi mahdollisimman pian ennen tätä. Tarjouksen saat parhaiten hyödynnettyä, kun seuraat alapuolella listattuja ohjeita.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 30€.
3. Lyö ENCE:n voittoa 1€ panoksella. Saat lisäksi 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta peliin Book of Dead.

Lisätietoa:

Tarjous on saatavilla vain uusille asiakkaille. Sekä jättikertoimen että ilmaiskierrosten voitot ovat kierrätysvapaita. Ilmaiskierrokset maksetaan tilillesi viimeistään maanantaina 1.6. klo 18.00.

Muita uhmakkaita tarjouksia