Jokerit voittaa, mutta jatkuuko Moskovan Dynamon käsittämätön taaperrus?

Tämän viikon tuplajaiset käynnistellään jälleen KHL:stä! Moskovan Dynamon uskomatonta konttaamista on hyödynnettävä heti avauspäivänä. Jokerit on ollut vahva erityisesti kotonaan ja voittoon uskotaan myös tänään!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Jokerit on esiintynyt erityisesti kotiareenassaan Helsingissä erinomaisesti, eikä menon sovi olettaa hyytyvän myöskään Lokomotivia vastaan. Molemmat kotijoukkueen maalivahdit ovat olleet erinomaisia ja viime kevään pudotuspelien jälkeen – joissa Jokerit oli niskan päällä – joukkueiden voimasuhteet ovat muuttuneet lähinnä siten, että helsinkiläisryhmä on vahvempi kuin koskaan. Maanantain kupongin avauskohde on Jokerien lopullinen voitto.

Pietarin SKA – Moskovan Dynamo

Liuskalle toiseksi kohteeksi nostetaan Pietarin SKA:n voitto tai tasapeli, kun Moskovan Dynamo vierailee jääpalatsissa. Pietarilaiset kaipaavat kipeästi pisteitä, jotta toinen moskovalaisjoukkue TsSKA ei karkaa liikaa. Vieraiden tekeminen ei ole sytyttänyt ­– viiden ottelun otannalla yksi ainokainen voitto on KHL:ssä surkea tilasto kovemman materiaalin ryhmälle.

TÄSTÄ MUKAAN >>>

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!