Jokerit voittaa, mutta jatkuuko Moskovan Dynamon käsittämätön taaperrus?

Päivitetty: 30.11.2022

Tämän viikon tuplajaiset käynnistellään jälleen KHL:stä! Moskovan Dynamon uskomatonta konttaamista on hyödynnettävä heti avauspäivänä. Jokerit on ollut vahva erityisesti kotonaan ja voittoon uskotaan myös tänään!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Jokerit on esiintynyt erityisesti kotiareenassaan Helsingissä erinomaisesti, eikä menon sovi olettaa hyytyvän myöskään Lokomotivia vastaan. Molemmat kotijoukkueen maalivahdit ovat olleet erinomaisia ja viime kevään pudotuspelien jälkeen – joissa Jokerit oli niskan päällä – joukkueiden voimasuhteet ovat muuttuneet lähinnä siten, että helsinkiläisryhmä on vahvempi kuin koskaan. Maanantain kupongin avauskohde on Jokerien lopullinen voitto.

Pietarin SKA – Moskovan Dynamo

Liuskalle toiseksi kohteeksi nostetaan Pietarin SKA:n voitto tai tasapeli, kun Moskovan Dynamo vierailee jääpalatsissa. Pietarilaiset kaipaavat kipeästi pisteitä, jotta toinen moskovalaisjoukkue TsSKA ei karkaa liikaa. Vieraiden tekeminen ei ole sytyttänyt ­– viiden ottelun otannalla yksi ainokainen voitto on KHL:ssä surkea tilasto kovemman materiaalin ryhmälle.

TÄSTÄ MUKAAN >>>

Tuplaus Uhmapelaajilta

Muita uhmakkaita tarjouksia