Kärpät voittaa Tapparan – superkerroin 50,00

Päivitetty: 22.01.2020

Kärpät kohtaa Tapparan liigassa keskiviikkona. Saat Kärppien voitosta superkertoimen 50,00.
Kärpät on Liigan kärjessä ja aloittanut kautensa erittäin lupaavasti. Kotijoukkue lähteekin otteluun suurena suosikkina ja normaalisti Kärppien kerroin on vain 1,70. Nordicbetin superkertoimen ansiosta sinä pääset pelaamaan kertoimella 50,00.
Voit lyödä otteluun 1€ panoksella ja näin saat 50€ osuman Kärppien voittaessa. Voitto maksetaan bonusrahana.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus (voit lunastaa myös 100% talletusbonuksen)
3. Lyö 1€ veto Kärppien voiton puolesta. Jos Kärpät voittaa, saat 50€ bonusrahaa normaalin voiton päälle torstaihin klo 15.00 mennessä.
Lisätiedot:
– Veto tulee lyödä 1 euron panoksella ottelun voittajasta (1×2) ennen ottelun alkua, vetokupongille ei voi lisätä muita otteluita eli veto tulee lyödä single-vetona. Otteluun voi lyödä vedon myös isommalla panoksella, mutta superkerroin maksetaan vain 1 euron panokselle, ylimenevä panostus maksetaan normaalilla kertoimella.
– Jos Kärpät voittaa, saat oikean kertoimen käteisenä heti ottelun päätyttyä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana klo 15:00 CET mennessä seuraavana päivänä.
– Tarjous on vain uusille asiakkaille ja se on lunastettava ennen pelin alkua. Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa.

Muita uhmakkaita tarjouksia