Kassa kuntoon ja Spurs lohkovoittoon – hyödynnä 100€ riskitön veto!

Päivitetty: 10.12.2020

Antwerp on viimeisin joukkue, joka on voittanut Tottenhamin – tämä tapahtui Eurooppa-liigan karsintaottelussa lokakuun lopussa. Nyt joukkueet kohtaavat uudestaan ja Spurs haluaa varmasti revanssin ja lohkovoiton – Antwerp on tällä hetkellä kaksi pistettä edellä. Lohkovoittaja välttää kohtaamasta Mestarien liigan pudokasta seuraavalla kierroksella.

Tottenham pudotti LASKin vieraana kaksi pistettä huolimattomuuden vuoksi ja joutuu nyt tekemään töitä tämän takia. Viikonloppuna Jose Mourinhon suojatit voittivat ansaitusti verivihollisensa Arsenalin. Antwerpia vastaan asenteen on oltava kunnossa, sillä belgialaisia vastaan ei ole varaa antaa yhtään löysää. Erik Lamela on Spursin ainoa varma poissaolija – Antwerpilta puuttuvat Matheus sekä Sander Coopman.

Tottenham on suursuosikki voittamaan ottelu ja viemään lohko nimiinsä. Vetosuositukseksi kelpaa Puoliaika/lopputulos Tottenham/Tottenham kertoimella 1,84. Veto on voitollinen, jos Spurs johtaa puoliajalla ja voittaa ottelun.

Nappaa peli-idea ja 100 euron riskitön veto talteen – jos Spurs ei hoida hommaa, saat panoksesi takaisin ilmaisvetona!

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

  1. Siirry William Hillille TÄSTÄ.
  2. Rekisteröi pelitili ja talleta 10-100 euroa.
  3. Saat nyt talletustasi vastaavan suuruisen riskittömän vedon!
  4. Lyö veto Puoliaika/lopputulos Tottenham/Tottenham .

Lisätietoa: Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Aseta tallettamasi summa yksittäisenä vetona (single tai suora yhdistelmäveto). Mikäli vetosi häviää, saat 100% panoksestasi takaisin ilmaisvetona aina 100 euroon asti. Mikäli vetosi osuu, voit nostaa voitot heti ilman kierrätysvaatimuksia.

Muita uhmakkaita tarjouksia