Katso HJK:n UCL-matsi suorana

Päivitetty: 22.01.2020

HJK kohtaa Mestarien liigan 2. karsintakierroksella valkovenäläisen BATE Borisovin. Unibet näyttää otteluparin ensimmäisen kohtaamisen suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi.
HJK aloittaa otteluparin vieraskentältä keskiviikkona Borisovissa. Vastus on kova. 12 peräkkäistä Valko-Venäjän mestaruutta voittanut BATE on maan kiistaton ykkösseura, ja seura on tuttu näky niin Eurooppa-liigasta kuin Mestarien liigastakin. Viime kaudella BATE nähtiin Eurooppa-liigassa, jossa se kohtasi Arsenalin, 1. FC Kölnin ja Belgradin punaisen tähden.
BATE:n joukkue koostuu pääosin kotimaisista pelaajista eli Valko-Venäjän A-maajoukkueen kantavista voimista. Ryhmän kirkkain tai ainakin tunnetuin tähti on Arsenalissa ja FC Barcelonassa aikoinaan vaikuttanut Aljaksandr Hleb. Ryhmässä on myös suomalaisväriä, sillä FC Reippaan kasvatti Jasse Tuominen pelaa joukkueessa. Tuomisen rooli ryhmässä on kuitenkin varsin pieni.
BATE pääsi aloittamaan karsintataipaleensa suoraan 2. karsintakierrokselta. HJK sen sijaan kaatoi ensin färsaarelaisen Vikingurin yhteismaalein 5-2 päästäkseen tähän vaiheeseen. Klubi pelasi färsaarelaisia vastaan vakuuttavasti ja hoiti molemmat ottelut rutiinilla.
Otteluparin voittaja kohtaa joko albanialaisen Kukësin tai azerbaidzhanilaisen FK Karabahin. Häviäjän tie vie puolestaan vielä Eurooppa-liigan 3. karsintakierrokselle. Klubilla voi olla ottelupariin vain yksi tavoite: päästä jatkoon. Jos BATE kaatuu, kaavio on sen verran suotuisa, ettei seuraavalla kierroksella vastus varsinaisesti kovene.
HJK on nähty Mestarien liigassa vain kertaalleen. Jos BATE kaatuu, on Klubilla hyvä mahdollisuus edetä ainakin Eurooppa-liigaan. BATE:n kaataminen pitäisi kuitenkin unelmaa yllä, että suomalainen seurajoukkue nähtäisiin taas Euroopan suurimmassa turnauksessa Mestarien liigassa.
BATE ja HJK iskevät yhteen Borisovissa keskiviikkona 25.7. klo 20.00. Peliyhtiö Unibet tarjoaa ottelun suorana lähetyksenä verkkosivuillaan. Ottelun katsominen vaatii rekisteröitymisen ja pelitilillä täytyy olla joko rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana.
Minkäänlaista vedonlyöntipakkoa ei kuitenkaan ole, joten ottelun voi katsoa ilmaiseksi.

Mestarien liigan karsinta live streamit – katso pelit ilmaiseksi näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja aloita katselu.
3. Pelitililläsi on oltava vähintään sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h ajalta, jotta näet ottelun.

Muita uhmakkaita tarjouksia