Kroatia pudottaa Venäjän – saat kertoimen 10,00

Päivitetty: 22.01.2020

Kroatia saa lauantaina MM-kisojen puolivälierässä vastaansa Venäjän. Saat Kroatian jatkoonmenosta hurjan jättikertoimen 10,00.
Unibet antaa normaalisti Kroatian jatkoonpääsystä kertoimen 1,55. MM-kisojen kunniaksi saat kuitenkin erikoistarjouksen ja pääset lyömään Kroatian jatkoonmenon puolesta vetoa jättikertoimella 10,00.
Kun lyöt vetoa 5€ panoksella, voitat 50€ eikä rahoilla ole minkäälaisia kierrätysvaatimuksia.
Kroatian ei edes tarvitse voittaa varsinaisella peliajalla, jotta veto osuu. Voitto varsinaisen peliajan jälkeen jatkoajalla tai rangaistuspotkukisassa käy sekin yhtä hyvin. Seuraa vain alapuolen ohjeita ja lunasta tarjous.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö tasan 5€ panoksella Kroatian jatkoonpääsyä Venäjää vastaan. Saat kertoimen 10,00 ja voitot näkyvät heti pelitililläsi.
Huomio: Veto on asetettava ennen ottelun alkamista. Ottelu alkaa lauantaina 7.7. klo 21.00. Voitoilla ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia, joten raha on heti kotiutettavissa. Tarjous vain uusille asiakkaille. Maksimipanos on 5€.
Valitse kohde Kroatia jatkoon ja aseta panokseksi 5€. Kerroin 1,55 muuttuu automaattisesti muotoon 10,00. Voitot maksetaan heti pelitilillesi, jos Kroatia voittaa.

Muita uhmakkaita tarjouksia