Kroatia voittaa Englannin – saat kertoimen 15,00

Keskiviikon MM-välierässä kohtaavat Kroatia ja Englanti. Lyö Kroatian voittoa 1€ panoksella ja vedon osuessa saat 15€ takaisin. Erikoistarjouksesta vastaa Mr.Green.
Mitään kierrätysvaatimuksia vedossa ei ole, joten Kroatian voittaessa saat rahat heti vaikka tilille.
Kroatia on ollut turnauksessa erinomainen, mutta peli Englantia vastaan on kova testi. Ottelussa voi käydä miten tahansa, mutta kerroin 15,00 on todella kova tarjous. Normaalisti kerroin Kroatian voitolle on vain 3,45.
Alapuolelta löydät ohjeet, miten lunastaa tarjous. Toimi ennen ottelun alkua eli ennen keskiviikkoa klo 21.00.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta
3. Lyö tasan 1€ panoksella Kroatian voittoa Englannista. Saat automaattisesti kertoimen 15,00 ja voitot maksetaan tilillesi Kroatian voittaessa.
Huomio: Veto on lyötävä ennen ottelun alkamista keskiviikkona klo 21.00. Maksimipanos kohteeseen on 1€ ja tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Voitto ei pidä sisällään kierrätysvaatimuksia, joten voitot ovat vaikka heti nostettavissa.

Muita uhmakkaita tarjouksia

Chelsea vs Liverpool – lunasta jättikerroin 50.00

Tarjous päättyy: 20.09. 18:30

Huipputarjous CasinoWinneriltä sunnuntain Valioliigan Chelsea vs. Liverpool -huippuotteluun. Saat lunastaa 50.00 jättikertoimen suosikillesi + talletuksesi tuplataan 25€ asti!

Real Madrid voittoon - lunasta 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 20.09. 22:00

Nordicbet tarjoaa nyt uusille asiakkaille Real Madridin voitosta 50€ ilmaisvedon. Lisäksi saat talletuksesi tuplana 100€ asti!