Kuittaa 30€ riskitön veto ja Uhmapelaajat -pyyhe Nuorten Leijonien matkassa!

Päivitetty: 31.12.2020

Nuorten Leijonien turnaus alkaa toden teolla Uuden Vuoden yönä, kun vastaan asettuu isäntämaa Kanada, joka on turnauksen suurin voittajasuosikki. Avaa tili, talleta ja jännitä Leijonien matkassa – saat 30€ riskittömän vedon ja päräyttävän komean Uhmapelaajat-pyyhkeen!

Antti Pennasen suojatit ovat käynnistyneet turnauksessa dieselin lailla. Jokainen ottelu on ollut edellistä parempi ja eilinen Slovakia -peli oli alkutunnustelujen jälkeen todella komeaa katsottavaa. Anton Lundellin johtama ykkösketju on pelannut vahvasti ja nyt myös muut ketjut alkavat heräilemään. Näyttää siltä, että Leijonat on valmis kohtaamaan Kanadan.

Kanada on suutinut rumia maalilukuja alkulohkossa, mutta Slovakia näytti, että hyvällä joukkuepelillä kanukkeja pystyy horjuttamaan. Nuorten Leijonien kerroin tasoituksella tai suorana kattaa riskin – paitsi että riskiä ei ole! William Hillin tarjous takaa sinulle mahtavan alun betsaamiseen riskittömällä vedolla.


Pyyhe laadukasta puuvillaa – koko 100 x 150 cm.

Toimi näin:

1. Siirry William Hillille TÄSTÄ.
2. Talleta 30 euroa – saat 30 euron riskittömän vedon.
3. Uhmapelaajien pyyhe toimitetaan postitse. Täytä alapuolen lomake toimitusta varten.
    Tarkistamme talletuksen tehneet ja tämän jälkeen pyyhkeet lähtevät matkaan – arvioitu toimitusaika viikolla 2.

    Lisätietoa: Tarjous voimassa vain täysi-ikäisille, uusille asiakkaille tämän sivun kautta. Aseta tallettamasi summa yksittäisenä vetona (single tai suora yhdistelmäveto) ja saat 100% panoksestasi takaisin ilmaisvetona, mikäli vetosi häviää. Ilmaisvedolla saatuja voittoja ei tarvitse kierrättää – voitot voi nostaa heti.

    Muita uhmakkaita tarjouksia