Lauantaina pelataan El Clásico – tämä sinun tulee tietää ennen klo 17.00

Päivitetty: 23.10.2020

Lauantaina klo 17.00 pelataan se suurin ja kaunein eli El Clásico. Kiitos peliyhtiöiden matsin pääsee katsomaan ilmaiseksi ja tarjolla on ties millaista jättikerrointa.

Matsin kunniaksi keräsimme oleellisen infon yhteen: miten matsin näkee ilmaiseksi, mitkä tarjoukset peliin olisi lunastettavissa ja toisaalta mistä lähtökohdista peliin yleensä lähdetään. Voit lunastaa halutessasi vaikka molemmat tarjoukset ja ota nyt vähintään talteen oleellinen eli miten näet matsin!

Tsekkaa Unibetin mahtava tarjous

Peliyhtiö Unibet näyttää ottelun Unibet TV:n kautta. Lisäksi sekä Real Madridin että FC Barcelonan voitolle on tarjolla äärimmilleen nostettu huippukerroin 30,00. Jotta tarjous olisi täydellinen, on mukaan lisätty vielä 300 ilmaiskierrosta Book of Dead -peliin tallettaessasi 30€ tai enemmän uutena asiakkaana.

Tarjous on sikäli älytön, että mikään huippueduista ei vaadi kierrätysvaatimuksia. Pääset siis tekemään ihan kivaa tiliä matsin seuraamisen ohella.

Näin hyödynnät Unibetin tarjouksen:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (30€ talletuksella saat 300 ilmaiskierrosta Book of Deadiin).
3. Valitse 1€ panoksella joko FC Barcelona tai Real Madrid voittajaksi. Saat jättikertoimen 30,00.

Lisätietoa ehdoista: Voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Voitot maksetaan käteisenä ja ovat kotiutettavissa. Ilmaiskierrokset maksetaan maanantaina 26.10.2020 klo 19.00 mennessä. Myös ilmaiskierrosten voitot ovat kierrätysvapaita.

Huomaa myös Betsafen huikea diili

Peliyhtiö Betsafe ei jää yhtään huonommaksi. Uusille asiakkaille on tarjolla kova paketti. Tarjolla on 50€ lisävoitto ja Betsafe tarjoaa livestreamin La Ligan matseihin. Voit saada 50€ lisävoiton, kun veikkaat ottelun voittajaa ennen pelin alkua. Jos veikkauksesi voittaa, saat normaalin voiton päälle 50€ bonusrahaa.

Esimerkiksi 1€ panoksella Barcalle saisit siis normaalikertoimen mukaisen voiton + bonusrahaa 50€ (esimerkiksi 1€ x 2,04 + 50€) eli saisit näin Barcan voittaessa tilillesi 52,04 €. Bonusrahassa on kierrätysvaatimus 3x. Livestream-palvelu on hyvä ottaa käyttöön, sillä La Ligan ohella katseltavaa riittää muutakin huippu-urheilua tenniksestä jalkapalloon.

Näin hyödynnät Betsafen tarjouksen:

1. Avaa pelitili Betsafelle TÄSTÄ.
2. Talleta rahaa pelitilillesi (saat 100% talletusbonuksen 150€ asti).
3. Lyö vähintään 1€ veto FC Barcelonan tai Real Madridin voitolle. Jos vetosi voittaa, saat 50€ bonusrahaa normaalivoiton päälle.

Lisätietoa ehdoista: Vain uusille Betsafen asiakkaille. Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 30 päivän kuluessa minimikertoimella 1.50.

Mitkä ovat lähtökohdat peliin?

Lähtökohdat kauden ensimmäiseen El Clásicoon ovat luonteeltaan sekavat. Molempien seurojen ympärillä on riittänyt turbulenssia – jos ei kentällä, niin vähintäänkin sitten kentän ulkopuolella. Real Madridin kohdalla on helppo puhua kriisistä, kun alla on nöyryyttävä tappio Shakhtar Donetskille Mestarien liigassa.

Ronald Koemanin Barcelonasta on vielä vaikea puhua enempää, mutta viime viikolta löytyy esimerkiksi tappio Getafea vastaan. Kyllä voidaan sanoa, että tämäkin joukkue hakee vielä identiteettiään. Jotain lupaavia palasia on olemassa, mutta tuskinpa kummankaan seuran fanit ovat tällä hetkellä aukottoman tyytyväisiä omiensa tekemiseen.

Kerroinasetelmissa Barca on suosikki. Tarjolla on kerrointa 2,04 kotivoitosta ja Real Madridin puolesta pääsee haistelemaan voittoa jopa 3,60 kertoimella. Isoimmista poissaoloista on hyvä mainita Barcan Marc-André Ter Stegen ja Samuel Umtiti. Valkopaitojen riveistä uupuu ainakin Dani Carvajal, Martin Ödegaard ja Eden Hazard.

Jos Uhmapelaajana pitäisi haistella lauantain kohtaamista, sanottakoon, että over 2,5 voisi antaa lisähappea lauantai-iltaan. Tämän kohteen kerroin on ollut hieman laskussa. Voisi kuvitella, että kertoimella 1,60 – 1,65 löytäisi peliä tähän kohteeseen. Jos haluat suuren kertoimen joka ei laske, ota taskuusi Unibetin jättikertoimet ja Betsafen bonusraha.

Lauantai klo 17.00
FC Barcelona – Real Madrid

Muita uhmakkaita tarjouksia