Leijonat kohtaa Ranskan – ota 50€ taskuun!

Päivitetty: 22.01.2020

Sunnuntaina klo 21.15 Leijonat saa vastaansa Ranskan. Ottelusta on lupa odottaa huikeaa, sillä sinä pääset tekemään matsin avulla viisikymppisen.

Tarjouksesta vastaa peliyhtiö Unibet, joka antaa viisikymppisen uusille asiakkailleen. Homma toimii seuraavalla tavalla: avaa pelitili, talleta ja lyö Leijonien otteluun Ranskaa vastaan vähintään 1€ suuruinen veto. Kun teet tämän, saat ottelun jälkeen 50€ pelitilillesi.

50€ maksetaan ilmaisvetona, jossa ei ole kierrätysvaatimuksia. Näin saat rahat vaikka heti ulos. Alapuolelta tarkat ohjeet tarjouksen lunastamiseksi.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö otteluun Leijonat vs Ranska vähintään 1€ suuruinen veto. Saat heti pelin jälkeen 50€ arvoisen ilmaisen vedon.

Jos olet jo Unibetin asiakas…

Ei huolta, herkkua on tarjolla. Näet Unibetin kautta jääkiekon MM-kisat suorana ja kun talletat sekä betsaat 20€, niin saat 10€ ilmaisvedon. Kaikkien vanhojen asiakkaiden promot löydät TÄÄLTÄ.

Jatkuuko vakuuttavat esitykset?

Leijonat esiintyi perjantaina Iso-Britanniaa vastaan vaisusti 1. erän, mutta näytti kaapin paikan ottelun edetessä. Ranskaa vastaan peli-ilmeen tulee olla alusta asti parhaimmillaan, kuten joukkue onkin muutoin esiintynyt.

Ranska ei ole tähän mennessä kisoissa vakuuttanut, sillä se ei ole voittanut vielä peliäkään. Suomea vastaan joukkueella pitäisikin olla näytönpaikka, jos turnauksesta halutaan saada aikaiseksi edes hyvä mieli.

Sunnuntai-iltana on mukava seurata tätä taistoa. Ota vielä viisikymppinen pois kuljeksimasta, kun sellainen on kerran tähän matsiin huippuetuna tarjolla!

Muita uhmakkaita tarjouksia