Leijonat pelaa Saksaa vastaan – nappaa viisikymppinen!

Leijonien ottelut alkulohkossa päättyvät tiistaina, kun vastaan luistelee Saksa. Pääset matsin kunniaksi lunastamaan helpon viisikymppisen!

Tarjouksen antaa peliyhtiö Unibet, joka antaa viisikymppisen uusille asiakkailleen. Homma toimii seuraavalla tavalla: avaa pelitili, talleta ja lyö Leijonien otteluun Saksaa vastaan vähintään 1€ suuruinen veto. Kun teet tämän, saat ottelun jälkeen 50€ pelitilillesi.

50€ maksetaan ilmaisvetona ja ilman kierrätysvaatimuksia. Saat voitot näin vaikka heti tilille käteisenä. Alapuolelta löydät tarkat ohjeet, mitä sinun tulee tehdä tarjouksen nappaamiseksi.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö otteluun Leijonat vs Ranska vähintään 1€ suuruinen veto. Saat heti pelin jälkeen 50€ arvoisen ilmaisen vedon.

Jos olet jo Unibetin asiakas…

Ei huolta, herkkua on tarjolla. Livebetsiä sisään Saksa-peliin ja saat 10€ riskittömän vedon puolivälieriin. Muista myös, että Unibetin asiakkaat näet kaikki MM-pelit suorana! Kaikkien vanhojen asiakkaiden promot löydät TÄÄLTÄ.

Leijonat juhlii lohkovoittoa!

Leijonat on lähellä lohkonsa voittoa ja tätä kannattaa todella tavoitella. Lohkovoitto tietäisi sitä, että puolivälierässä vastaan asettuisi toisen lohkon 4. sijoittunut. Tietysti ikävää arpaonnea olisi, jos lohkovoitto tietäisi sitten Ruotsin kohtaamista kuolemanpelissä.

Kävi toisessa lohkossa miten tahansa, on selvää, että Leijonat haluaa ottelusta voiton. Ja sinetöidä näin lohkovoiton. Motivaation pitäisi olla siis kunnossa ja peli-ilmeen kohdillaan alusta alkaen. Näin ei ehkä kuitenkaan ollut esimerkiksi perjantaisessa ottelussa Iso-Britanniaa vastaan.

Tiistain matsi alkaa poikkeuksellisesti jo klo 13.15. Pääset lunastamaan ottelusta viisikymppisen, joten se kannattaa poimia taskuun jo nyt!

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!