Leijonat voittaa Ruotsin – tarjolla jättikerroin 30,00

Päivitetty: 23.01.2020

Torstaina on vuorossa odotettu taisto MM-puolivälierässä, kun Leijonat kohtaa Ruotsin. Pääset lyömään Suomen voittoa jättikertoimella 30,00.

Mitään koiraa ei ole haudattuna tarjoukseen, sillä jättikerroin on kierrätysvapaa. Näin siis voit 1€ panoksella lunastaa 30€ voiton ja saat vaikka heti rahat kotiutettua tilillesi. Tarjous on siis huippuluokkaa!

Torstain matsi on puolivälieräotteluista myöhäisempi, sillä peli alkaa klo 21.15. Alapuolelta tarkemmat ohjeet tarjoukseen ja pieni analyysi tulevasta pelistä!

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö Suomea 1€ panoksella ottelussa Ruotsia vastaan. Saat automaattisesti kertoimen 30,00.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Uudet asiakkaat saavat jättikertoimen lisäksi myös talletuksen tuplana 100€ asti.

Leijonat jatkaa välieriin?

Leijonat lähtee otteluun pienoisena altavastaajana, mutta nimivahva Ruotsi ei ole esittänyt turnauksessa mitään ihmeitä. Leijonien yllätyssaumoja nostaa myös pieni matkarasitusetu.

Ottelu pelataan Kosicessa, joka on Leijonille tuttu pelipaikka jo alkulohkosta. Ruotsi sen sijaan matkustaa puolivälieräkohtaamiseen junalla Bratislavasta. Matka vie viisi tuntia, joten ruotsalaisten välipäivän suunnitelmat ovat selvät.

Leijonat on osoittanut turnauksessa pystyvänsä kaatamaan huippumaita, sen sai kokea muun muassa Kanada. Ruotsia vastaan Suomi pääsee peliin myös varsin paineettomasti, sillä nuorella joukkueella on vain voitettavaa.

Jos Leijonien voitosta saa 30,00 kertoimen, niin kannattaa se ottaa helpot pois!

Muita uhmakkaita tarjouksia