Leijonat voittaa Venäjän – saat jättikertoimen 30,00

Leijonat kohtaa jääkiekon MM-kisojen välierottelussa Venäjän. Saat Suomen voitosta hurjan jättikertoimen 30,00.

Tarjous on kova, sillä tällä vedolla sinun on hyvin vaikea hävitä. Unibet antaa nimittäin myös 50€ ilmaisvedon, jos Suomi sattuu häviämään ottelun Venäjää vastaan. Jättikertoimessa 30,00 ei ole mitään kierrätysvaatimuksia eli saat rahat vaikka heti käteisenä ulos. Myöskään 50€ ilmaisvedossa ei ole kierrätysvaatimuksia.

Kyse on tarjouksesta, jota ei kannata jättää käyttämättä. Huomioi, että tarjous on vain uusille asiakkaille. Seuraa alapuolen ohjeita ja lunasta etusi!

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ veto Suomen puolesta Ruotsia vastaan ja saat kertoimen 30,00. 1€ panoksella saat näin 30€ Suomen voittaessa. Ja jos Suomi häviää, saat lohdutuksena 50€ ilmaisvedon.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Tarjous ei pidä sisällään mitään kierrätysvaatimuksia.

Meneekö Suomi finaaliin?

Leijonien ottelu Ruotsia vastaan oli uskomaton venyminen. Leijonat osoitti, ettei pieni materiaaliero merkitse mitään, kun kaukalossa nähdään sitoutunut ja pelitavalleen uskollinen joukkue. Leijonat nousi vieläpä upeasti aivan pelin lopussa tasoihin osoittaen henkisen kanttinsa.

Asetelmat välierään ovat samatapaiset: Venäjä on suosikki, mutta Suomi on yllätysvalmis. Sekin on selvää, että suurimmat paineet ovat Venäjällä. Tämä asetelma sopii hyvin Leijonille.

Ottelusta on lupa odottaa huikeaa jännitysnäytelmää. Kannattaa myös ottaa tarjous taskuun, niin saat rahanarvoiset edut taskuusi!

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!