Liverpool voittaa FC Barcelonan – rahat sisään jättikertoimella!

Päivitetty: 22.01.2020

FC Barcelona ja Liverpool iskevät yhteen tänään keskiviikkona Mestarien liigan välierässä. Jos laitat rahasi likoon Liverpoolin puolesta, pääset nauttimaan todellisesta jättikertoimesta.

Ottelu on ennakkoon todella tasainen. Liverpool on osoittanut tämän kauden aikana, että se on yksi Euroopan parhaimmista joukkueista. Vain FC Barcelonan kaltainen nippu muodostaa kovan haasteen Liverpoolille – etenkin nyt pelattaessa vieraskentällä.

Joukkueet lähtevät otteluun ilman sen suurempia terveyshuolia. FC Barcelonan riveistä puuttuu Rafinha. Liverpoolin hyökkääjä Roberto Firmino loukkasi itseään viikonloppuna Huddersfieldia vastaan, mutta eiköhän brassi ole illalla pelikuntoinen.

Liverpoolin kannalta on hyvä sekin, että Fabinhon pitäisi olla pelikuntoinen. Keskikenttäpelaajan rooli on kasvanut selkeästi kauden edetessä, ja hänenlaistaan pelaajaa kaivataan Barcelonan illassa.

Liverpool lähtee otteluun hirmuisessa vireessä, sillä alla on peräti kymmenen ottelun voittoputki. Toki FC Barcelona on myös kovakuntoinen nippu, mutta kyllä tämän jättikertoimen takia kelpaa lyödä Liverpoolia.

Seuraa vain alapuolen ohjeita ja toimi!

Muita uhmakkaita tarjouksia