Liverpool voittaa FC Barcelonan – rahat sisään jättikertoimella!

FC Barcelona ja Liverpool iskevät yhteen tänään keskiviikkona Mestarien liigan välierässä. Jos laitat rahasi likoon Liverpoolin puolesta, pääset nauttimaan todellisesta jättikertoimesta.

Ottelu on ennakkoon todella tasainen. Liverpool on osoittanut tämän kauden aikana, että se on yksi Euroopan parhaimmista joukkueista. Vain FC Barcelonan kaltainen nippu muodostaa kovan haasteen Liverpoolille – etenkin nyt pelattaessa vieraskentällä.

Joukkueet lähtevät otteluun ilman sen suurempia terveyshuolia. FC Barcelonan riveistä puuttuu Rafinha. Liverpoolin hyökkääjä Roberto Firmino loukkasi itseään viikonloppuna Huddersfieldia vastaan, mutta eiköhän brassi ole illalla pelikuntoinen.

Liverpoolin kannalta on hyvä sekin, että Fabinhon pitäisi olla pelikuntoinen. Keskikenttäpelaajan rooli on kasvanut selkeästi kauden edetessä, ja hänenlaistaan pelaajaa kaivataan Barcelonan illassa.

Liverpool lähtee otteluun hirmuisessa vireessä, sillä alla on peräti kymmenen ottelun voittoputki. Toki FC Barcelona on myös kovakuntoinen nippu, mutta kyllä tämän jättikertoimen takia kelpaa lyödä Liverpoolia.

Seuraa vain alapuolen ohjeita ja toimi!

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!