Lyö 10€ veto virtuaaliurheiluun – saat 5€ ilmaisvedon viikoittain

Mitä on virtuaaliurheilu?

Peliyhtiöt tarjoavat ympäri vuorokauden pyörivää nopeatempoista virtuaaliurheilua eli englanniksi Virtual Sportsia sivuillaan. Voit seurata tavallisesti muutaman minuutin kestäviä otteluita ja kisoja livenä ja lyödä samalla kilpailutapahtumista vetoa! Virtuaaliurheilun ottelu- ja kilpailutapahtumat ovat satunnaislukugeneraattoriin perustuvia tietokonesimulaatioita.

Virtuaaliurheilu on kätevä tapa tutustua vedonlyönnin maailmaan, jos nämä tiet ovat sinulle vielä jokseenkin tutkimattomat!

Mitä lajeja virtuaaliurheilu kattaa?

Perinteisten jalkapallon, koripallon ja tenniksen lisäksi voit lyödä vetoa esimerkiksi hevosurheilusta ja vinttikoirakilpailuista. Jalkapallon osalta turnausvalikoimassa on usein enemmänkin valinnanvaraa, sillä MM-kisat pyörivät muiden turnausten tapaan 24/7.

Millaisia kohteita virtuaaliurheilussa on tarjolla?

Kaikessa virtuaaliurheilussa on mahdollista lyödä vetoa otteluiden tai kilpailuiden voittajasta. Jalkapallokohteita on muihin lajeihin verrattuna runsaasti. 1X2-voittajavetojen lisäksi tarjonnassa on aimo annos yli-/alle –kohteita, puoliaikavetoja ja tasoitusvetoja. Tenniksessä ja koripallossa on mahdollista pelata myös tasoitus- ja yli-/alle –kohteita.

Ottelukohtaisten vetojen lisäksi virtuaalijalkapallossa on mahdollista lyödä kausivetoja esimerkiksi turnauksen voittajasta.

Missä voin lyödä vetoa virtuaaliurheilusta?

Nykyään useimmat ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat myös virtuaaliurheilua sivuillaan. Coolbet, Nordicbet, Betsafe, Unibet ja Bet365 ansaitsevat erityismaininnan.

Osalla sivustoista voit luoda bet builder –tapaan yhdistelmä- tai järjestelmävetoja saman ottelun kohteista. Tavallisesti virtuaalivedonlyöntikohteita ei voi yhdistää tavanomaisten oikean maailman vedonlyöntikohteiden kanssa samalle vetokupongille.

Millaisia tarjouksia virtuaaliurheiluun on?

NetBet tarjoaa viikoittain viiden euron ilmaisvedon virtuaaliurheiluun, kunhan ensin lyö 10 euron vedon virtuaaliurheiluun.
NETBETILLE TÄSTÄ >>

Coolbetilla pyörii viikoittain kampanja, jossa suurimmilla kertoimilla virtuaalijalkapallovetojaan voittavat pelaajat jakavat 1000 euron palkintopotin lisäpalkinnoilla höystettynä.
COOLBETILLE TÄSTÄ >>

Betzest tarjoaa päivittäisiä ilmaiskierroksia pelaajille, jotka asettavat vähintään 10 euron suuruisen virtuaalivedon. Palkinnon voi lunastaa viikon jokaisena arkipäivänä.
BETZESTILLE TÄSTÄ >>

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!