Lyö 50€ riskitön veto LSbetille

Päivitetty: 22.01.2020

Pääset nauttimaan rajoitetun ajan erikoisherkusta. Uhmapelaajat tarjoaa 50€ riskittömän vedon kaikille LSbetin uusille asiakkaille.

Riskitön veto toimii yksinkertaisesti: aseta ensimmäinen vetosi 50€ panoksella. Jos asettamasi 50€ vetosi voittaa, saat rahat heti vaikka heti kotiutettua. Jos vetosi taas menee väärin, saat tilillesi hyvityksenä 50€ arvoisen ilmaisvedon.

Ilmaisvedossasi on kierrätysvaatimus 1x eli mahdollisesta voitosta vähennetään panos. Esimerkiksi jos lyöt kertoimella 3,00 osuman, saat palautetulla 50 eurolla yhteensä 100 euron vedon.

Jos taas vetosi osuu heti, mitään kierrätystä ei ole eli siitä ei tarvitse huolehtia sen enempää.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan Uhmapelaajien kautta. Löydät tarkemmat ohjeet alapuolelta, miten laitat vedon vaikka heti sisään!

Lunasta riskitön 50€ veto näin:

1. Siirry LSbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 50€. Jos vetosi menee väärin, lähetä viesti RF50 live chatin kautta tai email osoitteeseen support@lsbet.com.
3. Lyö mikä tahansa 50€ veto. Jos vetosi menee väärin, tilillesi hyvitetään 50€ riskitön veto. Jos vetosi osuu, raha on heti kotiutettavissa.

Lisätiedot: LSbet tarjoaa myös 100% talletusbonuksen aina 120€ asti. Tämä tarjous kannattaa myös tsekata! Löydät tarkemmat ohjeet LSBetin sivuilta.

Muita uhmakkaita tarjouksia