Maanantain tuplauksessa suunnataan kauas etelään

Päivitetty: 16.11.2020

Tuplausmaanantaissa tarjoillaan toden teolla eksotiikkaa, sillä peleille valikoituu tällä kertaa singlekohde Afrikan Mestaruusturnauksen karsinnoista. Lue alta perustelut Uhmapelaajien valinnalle ja lähde mukaan talkoisiin!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Botswana – Sambia

AFCON-karsintojen neljäs kierros tarkoittaa Sambialle hyvää mahdollisuutta parantaa mollivoittoisesta alusta ja siirtyä lohkokakkoseksi, sikäli kun ylikylä-Algeria hoitaa oman leiviskänsä Zimbabwea vastaan. Botswana kaadettiin torstaina Sambian pääkaupungissa Lusakassa ja maalipaikkojen valossa Sambia oli selvästi parempi.

Botswanan joukkue koostuu hyvin pitkälti oman maan pääsarjassa pelaavista miehistä ja Botswanan liigaa ei olla itse asiassa pelattu maaliskuun jälkeen. Maajoukkuejalkapallokin on ollut pahasti heitteillä, sillä torstaita edeltävä maaottelu pelattiin noin vuosi takaperin. Pelituntuma ei voi pelaajilla olla näistä lähtökohdista edelleenkään kaksinen.

Sambian pelaajamateriaali on Botswanaa huomattavasti tasokkaampi ja muutama Euroopassakin pelaava riveistä löytyy. Salzburgin Patson Daka on loukkaantuneena, mutta samaa seuraa edustava Enock Mwepu on tällä maaottelutauolla joukkueessa.

Afrikassa etäisyydet ovat tietysti valtavat, mistä voidaan päätellä kotiedun hienokseltaan korostuvan. Sambia ja Botswana ovat kuitenkin käytännössä naapurimaita, vaikka yhteistä rajaa ei juuri olekaan. Vieraspelimatkasta ei siis tässä tapauksessa juurikaan kerry rasitusta Milutin Sredojevićin suojateille.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia