MM-kisat: Venäjä – Suomi | Suomelle jättikerroin 50,00

Peliyhtiö tarjoaa jättikertoimen 50,00 Suomen voitolle Venäjää vastaan jääkiekon MM-kisojen välierässä. Tarjous on huima, sillä tiedossa on tasainen matsi.

Leijonien kerroin on tietysti normaalisti paljon pienempi, mutta peliyhtiö haluaa ilahduttaa Leijonien MM-menestyksen vuoksi. Ja nyt onkin todella hyvä sauma hypätä Suomen kelkkaan.

Tarjous tarkoittaa sitä, että 1€ panoksella pääset tekemään 50€ tilin. Mitään kierrätysvaatimuksia ei ole eli saat rahat vaikka heti käteisenä takaisin tilillesi.

Tsekkaa alapuolelta tarkat ohjeet tarjouksen lunastamiseksi!

LUNASTA TARJOUS:

  1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ veto Suomelle ja saat jättikertoimen 50,00. Voitossa ei ole kierrätysvaatimuksia eli saat rahat heti takaisin.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain Mr.Greenin uusille asiakkaille.

Miksi Suomi voittaa Venäjän – tässä 3 syytä!

Uhmapelaajat uskoo Leijonien yllättävän Venäjän. Ohessa on koottu kolme syytä, miksi näin tulee tapahtumaan. Tsekkaa pointit alapuolelta.

1. Leijonat pääsee otteluun paineettomista asetelmista. Tämä sopii Leijonille, sillä turnaus on joka tapauksessa onnistunut. Ruotsin kaato puolivälierässä oli jo sen verran iso temppu, että nyt on vain ja ainoastaan voitettavaa.

2. Nuoret pursuavat itseluottamusta. Henki voittaa materian, niinhän sitä sanotaan. Tämä sanonta osoittautui todeksi Ruotsia vastaan, sillä länsinaapureiden ryhmä oli paljon Suomea nimivahvempi.

3. Yksittäisessä ottelussa voi käydä miten vaan. Jos pelattaisiin seitsemän ottelun sarja, olisi yllätysmahdollisuus paljon pienempi. Yksittäisessä pelissä Leijonilla on kuitenkin paljon suuremmat saumat yllätykseen!

Muita uhmakkaita tarjouksia

Euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa

Tarjous päättyy: 22.04. 11:00

Kevät on täällä - ja Betssonilla: saat lunastaa eurolla viisi 10€ ilmaisvetoa!

Casumon tervetuliaisbonus - 50€ ilmaisveto

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Casumo on uusi näppärä vedonlyöntimaailman tulokas. Lunasta talteen uuden asiakkaan bonus - saat 50€ ilmaisvedon.

SATKUN RISKITÖN VETO

Tarjous päättyy: 30.04. 00:00

Lunasta nyt William Hillin uuden asiakkaan tarjous - saat riskittömän vedon aina 100€ asti. Jos vetosi voittaa, saat hynät käteen ilman kierrätysvaatimuksia!