Patrick Bamfordin jalka on vireessä – tykitteleekö Leeds maaleja tuplausviikon alkajaisiksi?

Päivitetty: 06.11.2020

Tuplaus käynnistyy tällä viikolla Valioliiga-kierroksen viimeisessä ottelussa! Leeds ja Leicester kohtaavat kimurantissa kamppailussa, mutta vieraiden poissaolot kääntävät kelkkaa kotijoukkueen suuntaan. Toisaalta kannattavin tuplausvalinta ei löydy 1X2-markkinasta!

Hyppää mukaan ja mennään päätyyn asti >>

Monille jo tuttuakin tutumpi Coolbetin tuplauskampanja käynnistyy aina viikoittain maanantaina ja onnekkaimmat päättävät urakkansa sunnuntaina mojovaa rahapottia rikkaampana.

Ideana on lyödä vetoja, joiden yhteiskerroin on yli 2,00 ja panostaa edellisen päivän voittosumma aina seuraavan päivän vetoon.

Tuplauksen läpäisseet jakavat keskenään peräti 5000 €:n suuruisen jättipotin ja lisäksi saat totta kai pitää viikon aikana saamasi vetovoitot!

Leeds – Leicester

Leeds ja Leicester tarjoilevat todennäköisimmin nopeita suunnanmuutoksia ja vauhdikasta pelaamista, jossa maaleilta, rikkeiltä ja erikoistilanteilta ei vältytä. Kotijoukkue voitti edellisviikon perjantaina erinomaisella vierasesityksellä Aston Villan ja Patrick Bamford osoitti, että hän pystyy tarvittaessa ratkomaan otteluita omilla viimeistelysuorituksillaan.

Tuplausviikon aluksi kupongille kaivetaan, että Leeds onnistuu maalinteossa Leicesteriä vastaan vähintään kaksi kertaa. Timothy Castagne sekä Caglar Soyuncu ovat edelleen vieraiden alakerrassa sivussa, eivätkä ne edes ole Leicesterin ainoat poissaolot. Leedsillä on tässä kamppailussa aito sauma ja kahden maalin iskeminen ei todellakaan ole mahdottomuus.

TÄSTÄ MUKAAN >>

Muita uhmakkaita tarjouksia