Perjantai-iltana taskuun 50€ + 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!

Päivitetty: 26.11.2021

Mitähän sitä tekisi perjantai-iltana? Pääset Black Fridayn kunniaksi nappaamaan jättikertoimen 50,00 ja sen lisäksi saaat 200 ilmaiskierrosta ilman mitään kierrätysvaatimuksia!

Suomalaisvetoinen Carolina Hurricanes pelaa perjantai-iltana parhaaseen katseluaikaan. Ottelu Philadelphia Flyersia vastaan alkaa Suomen aikaa klo 22.30. Kun huippuvireinen ja vähiten pistemenetyksiä koko NHL:ssä kärsinyt hurrikaani jyrää päälle, ei uskoisi pääsevän pelaamaan Carolinaa jättikertoimella 50,00. Mutta tänään se on mahdollista!

Hurricanesin kotivoitolle tarjotaan aivan hullua kerrointa 50.00 Black Friday -tarjouksena! Kerroin on aivan järjetön, sillä normaalisti Carolinan voitosta saisi juuri ja juuri 2,00 kerrointa. Tämän jättikertoimen lisäksi voisit tehdä vähän lisätiliä erätauoilla.

Kun lisäksi talletat vähintään 40 euroa, saat samalla 200 käteiskierrosta uutuuspeliin Book of Fallen. Peliä kannattaa testata juuri nyt, sillä saat 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätysvaatimuksia. Toisin sanoen pääset veivaamaan peliä, jossa on saumat voittaa isostikin.

Alapuolelta löydät toimintaohjeet, joten nyt vaan aikailematta diilin kimppuun!

LUNASTA TUPLATARJOUS NÄIN:

1. Avaa pelitili Betssonille TÄSTÄ.
2. Talleta vähintään 40€, jotta saat 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta peliin Book of Fallen (muista panostaa myös 40€ edestä).
3. Aseta 1€ Carolinan voitolle ja saat jättikertoimen 50,00.

Lisätietoa:

  • Book of Fallen -käteiskierroksilla saadut voitot maksetaan oikean rahan saldona, jota ei koske kierrätysvaatimukset.
  • Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.
  • Kertoimen korotettu osuus (50.00 miinus normaali kerroin) maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 14 päivän aikana vedoilla, joissa on vähintään 1.50 kerroin.

Pelaa vastuullisesti – peluuri.fi.| Säännöt ja ehdot voimassa | MGA/CRP/108/2004

Muita uhmakkaita tarjouksia