Perussuomalaiset vaalivoittoon – lyö vetoa jättikertoimella 50,00

Päivitetty: 22.01.2020

Peliyhtiö Mr.Green haluaa tuoda lisäjännitystä vuoden 2019 eduskuntavaaleihin. Pääset lyömään Perussuomalaisten vaalivoittoa hurjalla jättikertoimella 50,00.

Perussuomalaiset on aloittanut hurjan loppukirin viime viikkoina. Gallupit kertovat, että Perussuomalaiset voi haastaa Sdp:n jopa suurimman puolueen asemasta. Jos samanlainen kiri jatkuu, voi persujen vaalivalvojaisissa olla sunnuntaina ilo ylimmillään.

Jättikerroin 50,00 tarkoittaa sitä, että saat vedon osuessa rahat 50-kertaisesti takaisin. Kun asetat perussuomalaisten puolesta yhden euron, saat näin 50€ takaisin. Tarjouksessa ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että saat nostettua voittorahasi vaikka heti takaisin omalle tilille, jos niin haluat.

Tämä on huipputarjous, joka kannattaa hyödyntää. Muista vaan asettaa vetosi ennen sunnuntaita 14.4. klo 20,00. Seuraa siis alapuolen ohjeita ennen kuin kohde sulkeutuu.

Lyö Perussuomalaiset voittoon kertoimella 50,00:

1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ veto perussuomalaisten vaalivoitolle. Jos perussuomalaiset voittaa, saat 50€ heti tilille.

Lisätietoa: Tarjous koskee vain uusia Mr.Greenin asiakkaita. Maksimipanos kohteeseen on 1€. Voitto ei pidä sisällään mitään kierrätysvaatimuksia.

Muita uhmakkaita tarjouksia