Boom! Carolinalle varma voitto Phillystä ja sinulle 50€ käteen!

Päivitetty: 26.11.2021

Carolina Hurricanes on kiistatta yksi NHL-alkukauden parhaista joukkueista. Suomalaishyökkääjien tähdittämällä katraalla on itäisen konferenssin piikkipaikalla tiivis tunnelma tasapisteissä majailevan Florida Panthersin kanssa, mutta ottelu vähemmän pelattuna. Seitsemässä edellisessä kamppailussaan hurrikaanipaidat ovat jääneet pisteittä ainoastaan kertaalleen, ja vaikka neljän ottelun voittoputki tulikin yllättäen päätökseensä San Jose Sharksia vastaan edellisessä kamppailussa, on Carolina todella vahvoilla Philadelphiassa.

Kotonaan sakannut Flyers ei ole viime aikoina pystynyt tarjoamaan kunnon vastusta vahvoille joukkueille, kuten Toronto Maple Leafsille ja Boston Bruinsille – ja jälleen olisi yksi kova luu vastassa. Sebastian Aho johtaa Hurricanesin kärkikentällistä, jonka laidoilla kiekkoilevat vahvat Andrei Svetšnikov sekä vasta 19-vuotias Seth Jarvis. Tämä vitja on päässyt erinomaiseen vireeseen ja pelaaminen kulkee niin tasakentällisin kuin erikoistilanteissakin. Todennäköisesti kärkivitjalla on näppinsä pelissä myös Flyersia vastaan!

Black Fridayn kunniaksi Carolinan voitolle saadaan kerroin 50.00, johon tartutaan ilman muuta kiinni! NHL:stä on tällä hetkellä vaikeaa löytää kokonaisvaltaisesti Hurricanesia vahvempaa joukkuetta ja tuleva vastustaja Philadelphia Flyers ei varsinkaan sitä ole.

Tee yhdellä eurolla viisikymppiä näin:

1. Avaa pelitili Betssonille TÄSTÄ ja talleta
2. Pelaa 1€ Philly-Carolina kakkoselle korotetulla kertoimella 50.00
3. Jos Carolina voittaa, sinä voitat 50€

? Black Friday lisäetu: Talleta min 40€ ja pelaa Book of Fallen -kolikkopeliä saat lisäksi 200 käteiskierrosta samaiseen peliin.

Pelaa vastuullisesti – peluuri.fi.| Säännöt ja ehdot voimassa | MGA/CRP/108/2004

Muita uhmakkaita tarjouksia