Ranska voittaa maailmanmestaruuden – saat jättikertoimen 5,00

Päivitetty: 22.01.2020

Ranska kohtaa sunnuntaina Kroatian jalkapallon MM-finaalissa. Saat erikoistarjouksena Ranskan maailmanmestaruudesta jättikertoimen 5,00! Tarjouksen antaa Coolbet.
Normaalisti Coolbet antaa Ranskan mestaruudesta ainoastaan kertoimen 1,46. Kerroin on normaalisti todella pieni, koska Ranska lähtee varsin selvänä suosikkina finaaliin Kroatiaa vastaan. Jättikerroin 5,00 on siten erinomainen tarjous.
Voit lyödä kohteeseen maksimipanoksella 10€ eikä voitoilla ole kierrätysvaatimuksia. Saat lisäksi toisella talletuksellasi talletusbonuksen, jos haluat. Tästä ei tarjous parane.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Coolbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö enintään 10€ veto Ranskan maailmanmestaruuden puolesta. Löydät kohteen: Jalkapallon MM-kisat –> France – Croatia –> Suosituimmat –> Voittaa mestaruuden.
Huomio: Vetokupongilla näkyvästä kertoimesta huolimatta saat Ranskan mestaruudesta kertoimen 5,00. Lisäraha maksetaan tilillesi torstaina klo 12. Voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta. Tarjous on voimassa vain Coolbetin uusille asiakkaille. Saat lunastettua 2. talletuksellasi myös Coolbetin talletusbonuksen uusille asiakkaille, jos haluat eli tarjous on todella hyvä.

Muita uhmakkaita tarjouksia