Robert Helenius ottelee lauantaina – näin tienaat viisikymppiä!

Robert Helenius astelee kehään ennakkosuosikkina. Pääset lyömään vetoa Heleniuksen voiton puolesta jättikertoimella 50,00.

Helenius kohtaa tunnetun amerikkalaisnyrkkelijän Gerald Washingtonin Minneapolis Armory -areenalla. Raskaansarjan suomalainen lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Normaalisti Unibet tarjoilee Heleniuksen voitosta kerrointa 1,60. Nyt Unibetin erikoistarjouksen ansiosta pääset lyömään vetoa Heleniuksen voiton puolesta jättikertoimella 50,00.

Kun asetat 1€ panoksen Heleniuksen puolesta, saat näin 50€ voittoa suomalaisen voittaessa. Rahat ovat myös kierrätysvapaita eli saat nostettua varat vaikka heti takaisin omalle tilillesi.

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ panoksella vetoa Robert Heleniuksen voiton puolesta. Saat automaattisesti kertoimen 50,00. Näin voitat 50€ Heleniuksen voittaessa ottelun.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Maksimipanos kohteeseen on 1€.

Miksi Helenius voittaa?

Helenius on kovassa vireessä. Viiime syyskuussa Helenius näytti taitonsa ottamalla voiton Erkan Teperistä. Tämä ottelu tuolloin osoitti, että Heleniusta ei kannata vielä unohtaa.

Heleniuksen vastustaja Washington on tunnettu, mutta kenties jo parhaat päivänsä nähnyt. 37-vuotias iskijä oli kehässä viimeksi tammikuussa, jolloin hän hävisi Adam Kownackia vastaan.

Helenius kohtaa juuri seuraavassa ottelussa Kownackin. Ensin täytyy vaan tyrmätä Washington pois tieltä!

Ja jos Helenius ei jostain syystä voita, Unibet tarjoilee tarjouksen lunastaneille 20€ ilmaisvedon maanantaina. Nyt kyseessä onkin diili, jossa et voi hävitä!

Muita uhmakkaita tarjouksia

Barcelona vs Villarreal - lunasta 50 euroa Barcelonan voitolla!

Tarjous päättyy: 27.09. 22:00

Huipputarjous CasinoWinneriltä sunnuntain La Ligan Barcelona vs. Villareal -huippuotteluun. Saat 50€ Barcan voitolla + talletuksesi tuplataan 25€ asti!

Futiksen ilmaisvetokarkelot Coolbetilla - tienaa ilmaisveto voittajajokkueen maaleilla

Tarjous päättyy: 27.09. 23:59

Osallistu Coolbetin futiksen ilmaisvetokarkeloihin ja tienaa ilmaisveto!

Talleta 10€ - saat 50€ pelirahaa

Tarjous päättyy: 30.09. 00:00

Lunasta nyt talteen Coolbetin uuden asiakkaan tarjous - saat 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa!