KuPS:n ja HJK:n matsit suorana ilmaiseksi

Päivitetty: 23.01.2020

Peliyhtiö Unibet näyttää KuPS:n ja HJK:n euromatsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Pääset katsomaan pelit UnibetTV:n kautta yksinoikeudella.

Näet tiistaina HJK:n vieraspelin HB:ta vastaan. Klubi voitti ensimmäisen osan 3-0. Sen lisäksi pääset seuraamaan KuPS:n vieraspeliä Valko-Venäjällä FC Vitebskin vieraana. Myös KuPS pääsee 2. osaotteluun hyvistä asetelmista voitettuaan 1. osan Kuopiossa 2-0.

Lähetysten katsominen on ilmaista, mutta pelitilillä on oltava vähintään 0,01€ rahaa. Ohessa tarkempi kattaus matseista, jotka pääset katsomaan yksinoikeudella.

Ti 16.7.2019 klo 21.00 HB – HJK
To 18.7.2019 klo 21.30 FC Vitebsk – KuPS

Näin näet ottelut suorana ja ilmaiseksi:

  1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
  2. Talleta (saat talletuksen tuplana 100€ asti).
  3. Siirry UnibetTV:n pariin ja nauti otteluista.Lisätietoa: Kun betsaat matsia livenä 5€, saat 5€ ilmaisvedon.

KuPS hyvistä asetelmista 2. osaan

Kuopion Palloseura tavoittelee jatkopaikkaa torstai-iltana Valko-Venäjällä. Kuopiolaiset pääsevät 2. osaan hyvistä asetelmista, sillä puolustettavana on 2-0-kotivoitto. Näistä lähtökohdista KuPS:n jatkopaikkaa voi pitää jopa todennäköisenä.

Pelaaminen vieraissa on kuitenkin täysin eri kuin kotona. KuPS saa toden totta olla tarkkana, ettei ottelupari käänny. Pääset jännittämään matsin livenä UnibetTV:n kautta ja halutessasi saat iskettyä myös vetoa sisään otteluun.

Muita uhmakkaita tarjouksia