Spursilla pelikassaan painetta – nappaa 100€ riskitön veto!

Päivitetty: 03.12.2020

LASK ja Tottenham lähtevät torstain Eurooppa-liigan peliin kutkuttavista lähtökohdista. Joukkueet ovat kolmen pisteen erolla lohkossa kolmantena ja toisena. Torstain ottelu on siis elintärkeä lohkon jatkopaikkaa ajatellen.

LASK on käytännössä pakkovoiton edessä, mikä ei ole paria luokkaa vahvempaa Spursia vastaan helppoa. Lisävaikeutta tehtävälle antaa pelaajatilanne, joka Gernot Traunerin pelikiellon myötä iskee pahiten linziläisten puolustukseen. Viikonlopun sarjapelissä LASK löi Altachin selvästi ja pelasi käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Tottenhamilla kulkee tällä hetkellä mainiosti. Joukkue johtaa Valioliigaa ja Eurooppa-liigan jatkopaikka on viimeistä silausta vaille selviö. José Mourinholta löytyy laatua myös penkiltä ja se mahdollistaa hyvän kokoonpanon myös Eurooppa-liigan otteluihin – avainpelaajat saavat silti tarvittavia lepovuoroja. Viime kauden perusteella olisi ollut vaikea ennustaa Spursille näin hienoa syksyä, mutta nyt on myönnettävä Mourinhon onnistuneen loistavasti. Harry Kane antanee torstaina tilaa muille hyökkääjille.

Perinteisistä perinteisin vedonlyöntitoimisto William Hill tarjoaa myös eurocupeihin monenlaista pelattavaa ja nyt uusille asiakkaille on tyrkyllä jopa 100 euron riskitön veto. William Hill on ennenkaikkea jalkapallovetojen kuningas. Ensimmäisen vedon voi ottaa hieman korkeammalla riskitasolla, sillä riskitön veto paikkaa tilanteen! Otetaan veto Spursin vähintään kahden maalin voitosta, jonka kerroin on 2,75! Vetomuoto on Aasialainen tasoitus, Tottenham -1.5.

Nappaa peli-idea ja 100 euron riskitön veto talteen – jos Spurs ei hoida hommaa, saat panoksesi takaisin ilmaisvetona!

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

  1. Siirry William Hillille TÄSTÄ.
  2. Rekisteröi pelitili ja talleta 10-100 euroa.
  3. Saat nyt talletustasi vastaavan suuruisen riskittömän vedon!
  4. Lyö veto Aasialainen tasoitus, Tottenham -1.5.

Lisätietoa: Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Aseta tallettamasi summa yksittäisenä vetona (single tai suora yhdistelmäveto). Mikäli vetosi häviää, saat 100% panoksestasi takaisin ilmaisvetona aina 100 euroon asti. Mikäli vetosi osuu, voit nostaa voitot heti ilman kierrätysvaatimuksia.

Muita uhmakkaita tarjouksia