Sunnuntai-illan tuplabonari: 50€ himaan ja 200 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä

Päivitetty: 26.11.2021

Mitäpä jos katsoisit vähän änäriä ja ottaisit siinä sivussa 50€ taskuun? Ja erätauoilla on hyvä rullata 200 ilmaiskierrosta uutuuspeliä Book of Fallenia. Jos tämä kuulostaa mielestäsi oikealta tavalta viettää sunnuntaita, niin jatka lukemista.

Sunnuntai-iltana pelataan suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan klo 20.00, kun Carolina Hurricanes saa vieraakseen Washington Capitalsin. Kiitos Betssonin Black Friday -erikoistarjouksen pääset tuuttamaan Carolinaa lapulle jättikertoimella 50,00. Me kaikki tiedämme kuinka kova jengi Canes tällä hetkellä on, niin kannattaahan tämä betsi silloin lyödä.

Homma toimii käytännössä niin, että asetat vain 1€ panoksen Carolinalle. Ja jos Carolina matsin vie, saat 50€ pelirahaa tilillesi.

Ja jotta saat kaiken hyödyn irti, tee vähintään 40€ ensitalletus. Näin saat myös 200 ilmaiskierrosta peliin Book of Fallen. Miksi tämä tarjous kannattaa ehdottomasti ottaa tuplana? No syitä on monia, mutta ensinnäkin näissä ilmaiskierroksissa ei ole mitään kierrätysvaatimuksia. Suomeksi tämä meinaa sitä, että voitot saat vaikka heti ulos tai mitä sitten ikinä haluatkaan tehdä. Book of Fallen on myös pelinä sellainen, että voiton osuessa kohdalle voikin tärähtää ihan kunnolla!

Nyt seuraavat stepit on toimia ennen matsin alkua. Alapuolelta kootut ohjeet, miten toimia seuraavaksi.

Lunasta sunnuntaibonari näin:

1. Avaa pelitili Betssonille TÄSTÄ.
2. Talleta vähintään 40€, jotta saat 200 ilmaiskierrosta peliin Book of Fallen (muista myös panostaa 40€).
3. Lyö 1€ veto Carolinan voitolle kertoimella 50,00. Jos Carolina voittaa, saat 50€ pelirahaa.

Lisätietoa:

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Maksimipanos kohteessa on 1 €.
– Korotetun kertoimen osuus maksetaan bonusrahana 3x-kierrätysvaatimuksella.
– Talleta vähintään 40 € ja panosta summa kertaalleen uutuuspelissä Book of Fallen saadaksesi lisäksi 200 käteiskierrosta. Näissä käteiskierroksissa ei ole kierrätysvaatimuksia.

Pelaa vastuullisesti – peluuri.fi.| Säännöt ja ehdot voimassa | MGA/CRP/108/2004

Muita uhmakkaita tarjouksia