Suomi voittaa Slovakian – nyt on huippudiili pöydällä!

Päivitetty: 22.01.2020

Nyt on vielä tavallistakin enemmän jännitettävää, kun Leijonat kohtaa Slovakian. Jos Suomi voittaa, saat rahat älyttömällä kertoimella takaisin.

Leijonat lähtee otteluun suosikkina. Normaalisti Suomen voiton kerroin on 1,92. Erikoistarjouksen ansiosta pääset iskemään Leijonat lapulle kertoimella 50,00. Näin siis 1€ panoksella pääset tekemään 50€ tilin.

Leijonat lähtee otteluun hyvistä asetelmista, sillä perjantainen 3-1-voitto Kanadasta oli myrskyvaroitus. Vaikka Leijonat on kisoissa varsin nimettömälllä ja kokemattomalla joukkueella, osoitti Kanada-peli ryhmän todellisen iskukyvyn.

Leijonien joukkue pursuaa nälkää ja erityisesti Kaapo Kakon kaltaiset huippuyksilöt voivat kääntää yksinään pelejä. Kakon ensimmäinen maali Kanadaa vastaan oli osoitus, että yksilötaidosta ei homma jää kiinni! Slovakiaa vastaan Suomi varmasti pursuaa itseluottamusta ja olisi yllätys, jos hienon Kanada-ottelun jälkeen Slovakia ei kaatuisi.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 21.15.

Lyö Suomen voittoa jättikertoimella 50,00 – toimi näin!

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta 1€ panos Suomen voitolle. Jos Suomi voittaa, saat 50€.

Huomio: Nordicbetin asiakkaana näet myös kaikki MM-kisojen ottelut suorana NordicbetTV:n kautta. Jos siis Suomi voittaa Slovakian, saat 50€ ja näet MM-kiekon kaupan päälle. Hyvä diili, eikö?

Lisätietoa: Saat Suomen voittaessa Slovakian varsinaisella peliajalla 50 euroa bonusrahaa maanantaina 13.5. klo 18:00 mennessä. Bonusraha tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50.

Muita uhmakkaita tarjouksia