Tapparalla pelikassa kuntoon – nappaa 100€ riskitön veto!

Päivitetty: 27.11.2020

Tappara ja Lukko lähtevät illan klo 18.30 otteluun varsin erilaisista lähtökohdista. Jussi Tapolan suojatit ovat olleet alkukauden kuin käsijarru päällä, eikä peruspelaamisesta ole meinannut tulla valmista. Viime viikon kolme voittoa – olkoonkin, että kaikki tulivat vasta jatkoajalla – tuovat varmasti uskoa kirvesrintojen parempaan tulevaisuuteen. Joukkueessa sinällään on peruspalikat kohdillaan, mutta viimeinen silaus on puuttunut.

Lukko on Pekka Virran alaisuudessa ollut yksiselitteisesti hyvä. Viikolla tuli tappio KalPalle, mutta joukkue saa isossa kuvassa alkukaudesta papukaijamerkin. Ratkaisijoita löytyy laajalta rintamalta ja maalivahtipelikin on ollut kunnossa, vaikkei Oskari Setänen KalPaa vastaan onnistunutkaan. Kotiottelussaan Tapparaa vastaan Lukko nakutteli tylyt lukemat 7-2, joten kirvesrinnoilla on illan ottelussa revanssi mielessään.

Perinteisistä perinteisin vedonlyöntitoimisto William Hill tarjoaa myös Liigaan löytyy monenlaista pelattavaa ja nyt uusille asiakkaille on tyrkyllä jopa 100 euron riskitön veto. Tappara on vielä nupullaan, mutta se on puhkeamassa täyteen kukkaan ja tässä ottelussa se maistuu altavastaajana. Tapparan kerroin on 3,35 – tähän kannattaa tassullaan tarttua.

Nappaa peli-idea ja 100 euron riskitön veto talteen – jos Tappara kärsii tappion, saat panoksesi takaisin ilmaisvetona!

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

  1. Siirry William Hillille TÄSTÄ.
  2. Rekisteröi pelitili ja talleta 10-100 euroa.
  3. Saat nyt talletustasi vastaavan suuruisen riskittömän vedon!

Lisätietoa: Tarjous voimassa vain uusille asiakkaille. Aseta tallettamasi summa yksittäisenä vetona (single tai suora yhdistelmäveto). Mikäli vetosi häviää, saat 100% panoksestasi takaisin ilmaisvetona aina 100 euroon asti. Mikäli vetosi osuu, voit nostaa voitot heti ilman kierrätysvaatimuksia.

Muita uhmakkaita tarjouksia