Teemu Pukin maalille jättikerroin 25,00

Päivitetty: 04.09.2019

Eurolla 25 euron tili Pukin maalilla!

Torstaina Huuhkajat kohtaa Tampereella EM-karsinnoissa Kreikan. Saat Pukin maalista jättikertoimen 25,00.

Pukin maalia voitaisiin pitää jopa yllättävän todennäköisenä. Hyökkääjän ruuti on ollut räjähdysherkässä tilassa läpi alkukauden Valioliigassa. Tästä osoituksena suomalainen keikkuu maalitilaston kärjessä. Ja sehän on todella hurja saavutus.

Kreikka on varmasti tutkinut Pukin vahvuuksia ja yrittää pimentää tulikuuman kärkimiehen. Silti on vaikea nähdä, etteikö Pukki nykyvireessään aiheuttaisi harmaita hiuksia Kreikan puolustukselle.

Kun Pukin maalista saa jättikertoimen 25,00, on tarjous ehdottomasti syytä ottaa talteen. Saat jättikertoimen lisäksi talletuksen tuplana uutena asiakkaana. Alapuolelta näet ohjeet, miten lunastaa tarjous.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Casino Winnerille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Lyö vähintään 1€ veto Teemu Pukin maalin puolesta Kreikkaa vastaan. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 25€ voiton.

Huuhkajat vie ja arvokisapaikka lähenee

Huuhkajat on aloittanut EM-karsinnat erinomaisesti. Neljän ottelun jälkeen kasassa on yhdeksän pistettä. Karsinnat alkoivat vierastappiolla Italiaa vastaan, mutta sen jälkeen meno on ollut vakuuttavaa. Kreikasta ei voi sanoa samaa.

Jos Suomi voittaa torstaina, on joukkueiden piste-ero jo kahdeksan. Se tarkoittaisi sitä, että Kreikka tuskin enää ehtisi lohkossa sinivalkoisten edelle. Kisapaikan kannalta ottelu on siis todella tärkeä.

Pukki on se mies, jolta odotetaan Ratinan illassa tekoja. Niitä hän on maajoukkueessa ja seurajoukkueessa viime aikoina tarjonnut.

Muita uhmakkaita tarjouksia